Arhia – Design Interior

Echipa Arhia este formata din arhitecti tineri si a fost infiintata de Irina si Alexandra din pasiunea pentru arhitectura de calitate si design interior.

Viziunea comuna asupra proiectelor, dar modul diferit de abordarea al acestora, le ajuta sa gaseasca de fiecare data o solutie inovativa si integrata in context, in functie de beneficiar, tema de proiect si stil.

Portofoliul Arhia cuprinde atat proiecte de amenajari interioare, cat si proiecte pentru cladiri, pentru diferite tipuri de functiuni: rezidential, horeca, comercial, birouri si spatii medicale. Pentru toate tipurile de proiecte pot oferi servicii de proiectare din  faza de studiu de fezabilitate, respectiv concept, pana in etapa de urmarire de santier, atat pentru specialitatea arhitectura, cat si pentru celelalte specialitati (rezistenta si instalatii).

Calitatea serviciilor oferite este unul dintre obiectivele Arhia, iar multumirea clientilor este politica noastra de marketing considerand ca reclama cea mai buna o face clientul multumit.

Arhia are o echipa de specialisti pasionati care gasesc cele mai reusite si creative solutii.

Portofoliu:

Rezidential: Toader House, Farcas House, M house, V house, Slatineanu Apartment, Mitu Apartment, Ana Apartment, Circus Apartment, Loft Design, Dj Apartment, A house.

Restaurante: Akua Garden Restaurant, Akua Garden Terrace

Spatii comerciale: Office Shoes, Timberland, Skerchers, Il Passo, Pandora, Swarovski, Samsonite, Animax, Vicco, Golden Point, Farmacia Tei, Bebe Tei, Plafar, Plafar concept stores.

Birouri: Beiersdorf Offices Romania

Spatii medicale: Alas Medical Center

Date contact:

Bulevardul Pipera, nr 1/VII, Cladirea Nord City Tower, et. 5

0741 220 941 / 0740 846 310

office@arhia.ro

Site: arhia.ro

Facebook: ARHIA

Instagram: arhia_arhitecture

Leave a Reply