Homish – Design Interior

Homish a fost conceput pentru a satisface amalgamul tuturor nevoilor exigente venite din partea beneficiarilor, in ceea ce priveste amenajarea interioara si spatiul in care va urma sa isi petreaca zilnic timpul alaturi de cei dragi.

Initial, Madalina a vizualizat si fondat acest proiect, alaturandu-i-se ulterior o echipa ce da dovada astazi de profesionalism cert si este capabila sa puna la punct ultimele detalii dorite. Homish a fost dezvoltat din pasiune pentru design interior, apreciere pentru produsele de calitate si dorinta profunda si neincetata de acceptare a provocarilor provenite din partea fiecarui proiect de amenajare. Din fericire, suntem cu totii diferiti, si asta ii confera Madalinei posibilitatea de a da frau liber creativitatii in momentul in care apare un nou proiect, cu noi provocari provenite din partea beneficiarilor.

Viziunea asupra proiectelor are ca si punct de plecare nevoile si functionalitatea, dar si hobby-urile celor ce se vor bucura de locuinta. Solutiile inovative sunt propuse in functie de flexibilitatea beneficiarului, a acceptarii lui pentru propuneri unice, dar totodata cu bun gust. Tema de proiect si stilul se aleg impreuna in functie de obiectele detinute ce se vor integrate in concept si pozele de referinta indragite.

Portofoliul Homish cuprinde la acest  moment proiecte de amenajari interioare. Pentru toate tipurile de proiecte se poate oferi incepanad cu: stabilirea stilului general al ambientului cu finalizare intr-un concept, studierea fluxului si ergonomiei, a compozitiei cromatice ambientale, proiectarea si alegerea mobilierului in conformitate cu normele esteticoergonomice, accesarea retelei de furnizori, simularea 3D, pana la etapa de urmarire de santier.

Echipa Homish pune accent pe multumirea beneficiarilor, fiind foarte hotarata si determinata sa mentina acelasi feedback poztiv pentru toate colaborarile viitoare.

Portofoliu:

Rezidential: Costache House, Zgurean Apartment, Bodea Apartment, T. Apartment, Purple Rain Design, Mountain Calling Design.

Date contact:

(0756) 415 275

E-mail: hashtag.homish@yahoo.com

Instagram: homish7

Portoliu:

Homish

Leave a Reply