TOP 5 APARTAMENTE ÎN HERĂSTRĂU 2019

Parcul Herăstrău este un parc de mare întindere al Bucureștiului, situat în partea de nord a orașului. A fost construit în 1936 pe malurile Lacului Herăstrău (74 ha). Suprafața sa totală este de 187 ha.Lacul din centrul parcului face parte din lanțul de lacuri antropice al râului Colentina. Aleea parcului ce înconjoară lacul are o lungime de 5,92 km. Înainte de 1930, zona pe care se află astăzi parcul era o zonă mlăștinoasă care a fost asanată în perioada 1930-1935. Cu această ocazie s-a pus și problema amenajării întregii suprafețe rămase liberă, ținând cont și de faptul că în zona respectivă exista deja Arcul de Triumf . Proiectele pentru acest parc au fost realizate de arhitecții Ernest Pinard și Friedrich Rebhuhn. Friedrich Rebhuhn, un arhitect peisagist german care a lucrat în Anglia, Franța și Elveția a venit în 1910 în România, unde i s-a oferit postul de șef al secției horticole a orașului București. De numele lui se leagă parcul Cișmigiu. Din 1922 a sprijinit-o pe regina Maria în organizarea activității la grădinile palatului. În 1951, parcul a fost extins, transformat și reinaugurat în forma sa actuală.

Zona rezidentiala Herăstrau este construită pe lungime strazii Şoseaua Nordului, cartier început în 2000-2002 şi care azi a acoperit în proporţie de 85-90% suprafata terenurilor construibile din zonă.

1. LUXURY APARTAMENTS | PENTHOUSE PARK VIEW | 330 mp, terasa 80 mp, 5 camere

pret: 2 185 000 euro

Situata la numai 150m de Parcul Herastrau si de Cartierul Francez, in cea mai exclusivista zona din Bucuresti, aceasta noua locatie depaseste ideea unei cladiri cu apartamente de lux, aducand o noua inseamnatate conceptului de ansamblu rezidential. Arhitectul Italian Giuseppe Labianca si Trend Hospitality si-au pus semnatura asupra design-ului si arhitecturii receptiei ,dar si a business lounge-ului aflate la parterul cladirii. Etajul 1 este dotat cu piscina si SPA, cu sala de fitness si loc de joaca pentru copii.
Pe langa serviciile unui hotel de 5 stele pe care le ofera acest nou proiect inedit, locatarii beneficiaza si de o zona comerciala, compatibila nevoilor lor adiacente: dry cleaning, salon de infrumusetare, crama, banca, cafenele, etc.
Apartamentele au fost concepute in asa fel, incat sa se adapteze diferitelor preferinte sau nevoi ale locatarilor.
Locurile de parcare din subteran se pot achizitiona separat.

Vezi mai multe detalii aici: https: Luxury Apartaments Penthouse Park View

2. ONE HERASTRAU PARK | LUXURY PENTHOUSE | CASA VERDE | 6 CAMERE | PANORAMA PARC

pret: 2 000 000 euro

Finisale sunt din gama premium. Un proiect absolut spectaculos, ce ne-a atras atentia prin finetea detaliilor si a accentelor arhitecturale curajoase, de avatgarda, si a finisajelor de inalta clasa, intr-un decor rafinat si elegant. Imaginile, locatia, panorama si vibeul de acasa spun totul despre aceasta locatia pe care te asteapta sa o definesti in detalii dupa imaginatia si creatia ta.

Vezi mai multe detalii aici: One Herastrau Park

3. CORTINA RESIDENCE | LUXURY CONCEPT PENTHOUSE | VEDERE LA PARCUL HERASTRAU

pret: 1 250 000 euro

Interesul ni-l indreptam catre Luxury Concept Penthouse, un superb apartament de 4 camere al carui design interior evidentiaza felul in care eleganta stilului modern poate deveni cu usurinta comodul si familiarul “acasa”.
Cu o suprafata totala de 620 mp, interior de 290 mp si terasa de 330 mp, acesta este cu siguranta locul in care confortul beneficiaza de suficient spatiu, iar spatiul este amenajat intocmai pentru confortul viitorilor sai beneficiari. Ceie 4 camere, bucataria si toate cele 3 bai nu fac rabat la calitate, atat piesele decorative cat si finisajele practice respectand cu strictete simplitatea liniilor moderne si calitatea celor mai inalte standarde. Mobilierul Ditre Italia este recunoscut pentru accentul modern si unghiurile drepte imblanzite de nuante naturale calde. Piesele de accent au influente ecclectice, armonizand sobrietatea moderna cu nostalgicele influente retro.

Vezi mai multe detalii aici; Cortina Residence

4. APARTAMENT DE LUX| 3 CAMERE DE LUX| PARC HERASTRAU

pret:  430 000 euro

Pe strada Aron Cotrus, zona Herastrau. Compus din 3 camere plus dependinte, apartamentul este unul spatios si aerisit datorita inaltimii interioare mari. Excelent compartimentat, se vinde complet mobilat si utilat asa cum poate fi vazut si in fotografii, atat finisajele acestuia, cat si tot mobilierul prezentat, fiind aproape noi si de foarte buna calitate. Dispune de o terasa cu suprafata de 45 mp, cu acces catre aceasta din fiecare incapere. Ofera un loc de parcare in parcare subterana, plus posibilitatea de a parca inca un autoturism pe unul dintre locurile de parcare din fata imobilului, rezervate exclusiv acestuia.

Vezi mai multe detalii aici: Apartament de lux

5.  APARTAMENT DE LUX | VEDERE PARC HERASTRAU |  3 CAMERE  PENTHOUSE, SOARE SI PISCINA

pret:  395 000 euro

Vedere superba a Parcului  Herastrau, complexul ofera o piscina perfecta pentru zilele calduroase din vara. Poti locui  intr-un apartament cu personalitate ce iti ofera siguranta, paza 24h si confort. Apartamentul de 3 camere are un hol larg la intrare ce se continua cu partea de zi, unde avem la dispozitie un spatiu ce cuprinde livingul cu locul de luat masa, bucataria deschisa si balconul.
Partea stanga a apartamentului, cuprinde zona de noapte ce se desfasoara in jurul holului unde avem dormitorul matrimonial cu baie proprie, dormitorul secundar, baie si balconul. In subsolul complexului exista un loc de parcare aferent apartamentului.

Vezi mai multe detalii aici: Apartament de lux 3 camere, Herastrau

 

 

Leave a Reply