Turism in Romania

ROMANIA este o tara cu oameni faini, luptatori,  credinciosi in divinitate, dar si legati de pulsul naturii, care oricand te-ar invita la ei la masa, care oricand ti-ar oferi o perna si un aer cald sa te odihnesti dupa o zi de munca sau de vizitat, care ti-ar fi prieteni pe viata.

ROMANIA cu toate locurile ei este unica. In subteran,  cu singurii glaciari dupa cei de la poli in pesteri misterioase,  cu lacuri glaciare,  cu partii de schi, cu un litoral plin de energie, cu un munte care mentine ultimile paduri virgine de pe batranul continent si  care tine in viata ultimele biosisteme naturale ale Europei, care s-au dezvoltat in mii de ani, cu orase antice dar si moderne care au cluburi comparabile cu cele din IBIZA sau Saint Tropez.  Romania, cu castele, palate si cetati dar si cu singurii vulcani noroiosi ca de poveste din lume, este o tara in care te vei simti aproape de tine.

Romania este inima naturala a Europei, prin Delta Dunarii unde gasim mii de specii, de pasari, de pesti si insecte si unde totodata se ascund ca intr-un loc fermecator de basme, ultimii cai salbatici ai Europei!

De ce sa vizitezi Romania?

Pentru ca iubesti si simti vibratia vietii la intensitate, unde rar o poti atinge in alte locuri de pe Pamanat!

Sursa fotografii: google.ro

Leave a Reply