Cristina Micu interior design

Cristina Micu, Arhitecta de interior, absolventa a Facultatii de Arhitectura de Interior din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti.
Este pasionata de culori, texturi, materiale, pictura, desen si tot ce are legatura cu arhitectura. Ii place sa creeze spatii interioare, sa inteleaga dorinta, nevoile oamenilor, stilul lor de viata si practic de aici porneste intreg conceptul unei amenajari interioare. Satisfactia ei vine atunci cand reuseste sa multumeasca beneficiarii, sa le creeze interioarele pe care si le doreau, pentru ca interiorul unei locuinte este o extensie a personalitatii noastre. In proiectele ei, in primul rand, pune accentul pe functionalitate, calitate, eficienta si nu in ultimul rand pe atmosfera, ambianta. Asocierea diferitelor materiale, texturi si culori, alaturi de un iluminat adecvat sunt aspecte importante de care tine intotdeauna cont pentru o amenajare de succes. De asemenea, atentia la detalii si minutiozitatea sunt aspecte care o caracterizeaza deoarece un arhitect de interior este cel care stie cum sa imbine functionalitatea cu frumosul si fiecare detaliu trebuie sa fie controlat inca din faza de proiectare, astfel incat rezultatul final sa fie unul pe masura.
Cristina Micu interior design ofera servicii de design interior pentru spatii rezidentiale, comerciale, restaurante, cafenele.
Imagini cu proiecte realizate se pot gasi pe pagina de facebook si cea de instagram.
Portofoliu: