Sparks Architecture

Sparks Architecture este o echipa de arhitecti tineri, ambitiosi si pasionati care isi propun sa imbunatateasca mediul construit prin proiecte de arhitectura si amenajari interioare.

In proiectele noastre abordam ultimele tendinte in design, dar prioritare raman persoanele pentru care cream si nevoile lor.

Lucram indeaproape cu clientii nostrii, pentru a le materializa idealurile, dorintele si visurile, in speranta ca le vom imbunatati calitatea si confortul vietii. In acealasi timp incercam sa realizam spatii cu caracter, personalitate si identitate.

Proiectele realizate sunt rezultatul unei colaborari creative dintre architect si client. Proiectand pentru diferite tipuri de personalitati reusim sa le schimbam stilul de viata in mai bine. Consideram ca o amenajare de succes se bazeaza atat pe detalii de design bine studiate cat si pe optimizarea cat mai judicioasa a costurilor. Proprietarii care colaboreaza cu un arhitect de interior reusesc sa economiseasca 10-15% din valoarea investitiei.

Colaboram cu specialisti si producatori de materiale de constructii, finisaje si mobilier. Cu ajutorul acestora reusim sa propunem materiale si solutii actuale si viabile pentru clientii nostri.

Portofoliul nostru de lucrari cuprinde proiecte realizate la nivel national, cu diferite grade de complexitate, de la amenajari interioare de apartamente, case, baruri, clinici si restaurante pana la parcuri de agrement.

 

Portofoliu de lucrari: https://sparksarchitecture.weebly.com/amenajari-interioare.html

Date contact: 0752 639 579

E-mail: architectmarianoprisan@gmail.com

Instagram: sparksarch

Facebook: Sparks Architecture

Galerie Foto Sparks: