De ce ? “Fotografia arhitecturală “

Fotografia arhitecturală – Atrage rapid atenția potențialilor clienți!

Bogdan este un artist vizual, cu un simț estetic puternic dezvoltat, cu o experiență de mai bine de 5 ani în Graphic Design și Fotografie Arhitecturală. Începutul a fost unul treptat, realizat cu pași mărunți, cu multe ore de cursuri și studiu aprofundat în domeniul fotografiei profesionale de interior / exterior și a software-urilor specifice de post-procesare a acestora. Recent, datorită pasiunii și a dorinței de a dezvolta un business, a fondat Agenția Imovision.

Misiunea Imovision este de a crește standardul de calitate fotografică pentru segmentul imobiliar și cel al ospitalității. Imovision vine în sprijinul proprietarilor de Hoteluri, AirBnb-uri, Locații listate pe Airbnb/Booking.com, Agențiilor Imobiliare care au nevoie de un set de fotografii profesional și calitativ pentru proprietățile lor.

De ce sunt necesare aceste servicii de fotografie profesională?

O fotografiere bună a proprietăților crește, din punct de vedere statistic, vânzările cu până la 15-20%. Trăim în epoca vitezei, oamenii petrec foarte puțin timp citind anunțuri lungi și complexe. Primul contact este Fotografia – Ea trebuie să fie realistă, uniform iluminată și să aibă o calitate înaltă și rezoluție mare. De asemenea, un set complet fotografic trebuie să prezinte toate tipurile de camere și facilități ale proprietății.

Calitatea este reflectată și de echipamentele cu care sunt realizate fotografiile. Astfel, Proiectele Imovision se realizează cu ajutorul unui Aparat Foto Mirrorless de 51MP, împreună cu un obiectiv foto ultra-wide, însoțit de multe alte accesorii. Calitatea primează în serviciul prestat, iar mulțumirea clienților este scopul principal mai presus de orice!

Bogdan este mereu dornic de a afla povestea din spatele locațiilor pe care le trece pragul, iar motto-ul său preferat este:

“Architecture is a visual art and the buildings speak for themselves.”

Portofoliu:  www.be.net/BogdanGhigeanu

Persoană de contact:    Bogdan Ghigeanu

Telefon: +40 765 482 785

LinkedIn: www.linkedin.com/in/bogdanghigeanu

E-mail:   bogdan@imovisionagency.com

Website: www.imovisionagency.com

Facebook: www.facebook.com/imovisionagency/

Instagram: www.instagram.com/imovisionestate/