Dorinta unui penthouse

Oamenii care isi permit luxul, viseaza la o casa,  cu o curte generoasa de regula cu deschidere la un lac si un ponton sau un penthouse cu o terasa generoasa si o panorama de vis. Ambele personalizate.

In urmatorul articol vom vorbi despre alegerea unei case,  azi, de ce un penthouse? Pentru ca iti ofera intimitate si relaxare, dupa ce ai tras usa, nu mai ai grija casei, securitatea este 100%, deobicei asigurata si de o persoana. O alegere intre intimitate, spatiu, stil si dorinta de a calatori, dar tot odata cand te intorci acasa sa gasesti acel spatiu care te linistete si te defineste.

Penthouse-urile sunt situate de regula la ultimul etaj, iar in unele cazuri duplex penthouse, ultimile doua etaje si chiar penthouse-uri  triplex ultimele doua etaje plus terasa. Complexul sau constructia, de regula are spa la parter sau in intriorul constructiei, uneori chiar in interiorul penthouse-ului .

INTIMITATEA: este un factor primordial dar sa nu exludem panorama  orasului, a unui lac sau panorama cartierului.

 

SPATIUL: Astfel de apartamente pe langa spatiul generos din interior au terase generoase, gradini, foisoare si in unele cazuri chiar adevarate spauri cu piscina si zacuzzi.

STIL: Pe langa lumina si paza 24h/24h, efectul acestor imobile de lux il da stilul contemporan si metropolitan! Aerul cosmopolit al orasului pe care il vezi zi de zi si seara de seara. Practic vezi evolutia orasului si a comunitatii tale pe termen mediu si lung sau chiar ciclul naturii.

LUX: Pe lanaga finisajele luxuoase si panorama deosebita asupra orasului, a unui lac,  a muntelui sau chiar a marii Negre, aceste tipuri de imobile iti ofera liniste, viziune,  te aduc acolo unde chiar iti doresti sa fii in momentele de dezvoltare sau chiar de cautare cu tine insuti.  Iar, cel mai important iti ofera sanatate, multi uita sa-ti zica ca aerul la inaltime este mai curat si nu in ultimul rand zgomotul care este un factor foarte nociv pe termen mediu si lung este mai disipat, mai ales intr-un oras mare si aglomerat.

Vezi mai multe informatii despre acest minunat penthouse aici:

https://luxuryimob.ro/vanzare/penthouse-spectaculos-4-camere-terasa-225mp-baneasa-38