FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament 3 camere - Victoriei

contacteaza Vezi telefon

Apartament 3 camere - Victoriei

DE INCHIRIAT
\ 590EUR

Apartament 3 camere - Victoriei

nr identificare: 871541

Detalii:

tip: Apartamente
camere: 3
suprafata: 70 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Victoriei
Vezi harta
reprezentant:
Potorac Andreea

Despre proprietate

Sunviw are bucuria de a va prezenta un minunat apartament cu 3 camere in zona Victoriei. Este vorba despre o locuinta amplasata la etajul 2 unui imobil cu 8 etaje, finalizat in anul 2018.

Locuinta dispune de 70 de mp utili care se impart intre livingul spatios, 2 dormitoare, bucatarie si 2 bai.

Renovat integral in 2018, mobilat si echipat cu electronice si electrocasnice(masina de spalat si combina frigorifica Indesit, aragaz Beko, doua aparate de aer conditionat, televizor Sharp UHD 123cm)Pozitie excelenta: 4 minute de mers pe jos de parcul Kiseleff, 4 min de Muzeul Taranului Roman, 6 minute de Muzeul Antipa, 8 minute de metroul Piata Victoriei.Bloc reabilitat cu vedere stradala, dar cu o zona-tampon de vegetatie fata de trafic, loc de joaca in spatele blocului.

Asadar, avem: zona buna, design elegant si finisajele premium , dar daca tu nu ne crezi ca este apartamentul perfect, hai sa te convingi!

caracteristici:

Suprafata utila: 70MP
Suprafata construita: 85MP
Nr. camere: 3

Etaj: 2
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2018

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Potorac Andreea

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.