FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament 4 camere - Kiseleff

contacteaza Vezi telefon

Apartament 4 camere - Kiseleff

DE INCHIRIAT
\ 6.500EUR

Apartament 4 camere - Kiseleff

nr identificare: 871560

Detalii:

tip: Apartamente
camere: 4
suprafata: 220 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Kiseleff
Vezi harta
reprezentant:
Racoviceanu Serban

Despre proprietate

Am bucuria de a va prezenta un minunat apartament cu 4 camere intruna din cele mai ravnite zone ale capitalei, Kiseleff/Aviatorilor. Este vorba despre o locuinta amplasata la etajul 2 din 2, intr-un bloc extrem de solid din anul 1976
Livingul extrem de spatios, hobby room-ul care poate fi considerat al doilea living, bucataria, cele doua dormitoare, grupurile sanitare (patru la numar) si camera tehnica sunt distribuite pe o suprafata utila de 220 de mp + 3 balcoane si rooftopul cu o terasa de aproximativ 200mp insumeaza +/- 450mpde care sa te bucuri de absolut orice clipa.
Exista 3 locuri disponibile de parcare cu statie de incarcare pentru masinile electricete.
Asadar, avem: zona ideala, o suprafata utila vasta, lumina, un design deosebit, patru bai, 3 balcoane balcoane, rofftopul de 200mp, 3 locuri de parcare si un pret pe masura, dar daca tu nu ne crezi ca este apartamentul perfect, hai sa te convingi!

caracteristici:

Suprafata utila: 220MP
Suprafata construita: 270MP
Nr. camere: 4

Etaj: 2
Compartimentat: decomandat
An constructie: 1976

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Racoviceanu Serban

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.