FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament Design Exclusivist Barbu Vacarescu

contacteaza Vezi telefon

Apartament Design Exclusivist Barbu Vacarescu

DE INCHIRIAT
\ 750EUR

Apartament Design Exclusivist Barbu Vacarescu

nr identificare: 878911

Detalii:

tip: Apartamente
camere: 2
suprafata: 52 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Barbu Vacarescu
Vezi harta
reprezentant:
Enache Andreea

Despre proprietate

Villago va propune pentru inchiriere un apartament ce beneficiaza de un design modern, amplasat intr-un imobil nou ( 102 The Address ) cu finisaje de cea mai inalta calitate, in zona Floreasca, cu acces imediat catre zone de interes precum: mijloace de transport in comun, restaurante, centre comerciale, spatii de agrement, scoli, institutii medicale.
Apartamentul este complet mobilat si ultilat, intreg design-ul apartamentului este facut de catre un architect, sistemul de incalzire este prin pardoseala, iar pentru depozitare regasim doua dressing-uri spatioase.
Dotat cu masina de spalat vase, masina de splat rufe, frigider, hota, plita, cuptor, aspirator, Tv, aer conditionat, acest apartament este gata oricand sa primeasca noii locatari.
Balconul are in dotare mobilier, ideal pentru zilele in care doriti sa va relaxati.
In pretul inchirierii este inclus si un loc de parcare la subteran, daca se opteaza pentru inchirierea fara loc parcare, din pretul total se scade suma de 50 Eur.
Pentru detalii referitoare la suprafete camerelor si balconului, va rugam sa analizati schita atasata la categoria poze.
Pentru mai multe informatii si oferte va stam la dispozitie.

caracteristici:

Suprafata utila: 52MP
Suprafata construita: MP
Nr. camere: 2
Nr. dormitoare: 1
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 1

Etaj: 3
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2020

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Enache Andreea

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.