FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Pret
  • Pret
Suprafata
  • Suprafata

Apartament LUX cu iz interbelic,imobil nou,Dorobanti

DE INCHIRIAT
1.800EUR

Apartament LUX cu iz interbelic,imobil nou,Dorobanti

nr identificare: 17305

Detalii:

tip: Apartamente
camere: 3
suprafata: 115 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Dorobanti
Vezi harta
reprezentant:
Badita Cosmin

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Va prezentam un apartament exclusivist si rafinat, intr-o locatie deosebita a capitalei, in Dorobanti, pe o strada linistita si putin circulata.
Veti locui in apropiere de Piata Floreasca si Piata Dorobanti si veti avea in apropiere Cafenele de Lux, restaurante, Parcuri, Marketuri cu delicatese culinare in stil italienesc , Cofetarii de exceptie , mijloace de transport in comun.
Apartamentul tau se afla la etajul 2 al unui imobil modern,S+P+4, construit in 2010 si finisat in 2014 de actualii proprietari, pentru uz personal.Cladirea are cate un apartament pe etaj.
Suprafata utila a apartamentului este de 115 mp. Apartamentul dispune de un living generos, dormitor/birou si alte 2 dormitoare, bucatarie inchisa, 2 gupuri sanitare, spatii de dressing si un loc de parcare in garajul subteran, inclus in pret.
Imobilul beneficiaza de un ascensor spatios marca Shindler cu acces la garajul subteran si de finisaje moderne si de foarte buna calitate. Tamplaria ferestrelor este din lemn de stejar triplu-stratificat cu geam termopan. Usa de acces in apartament este antiefractie, din lemn masiv de stejar. Casa scarii este placata cu piatra naturala. Inchiderile perimetrale si compartimentarile interioare ale apartamentelor sunt realizate cu caramida Porotherm, zidurile exterioare au o grosime de 60 cm(inclusiv izolatia exterioara)
Incalzirea se face cu centrala proprie de apartament, marca Viessman.
Pentru masina dumneavoastra este asigurat un loc de parcare subteran.

caracteristici:

Suprafata utila: 115MP
Suprafata construita: 172MP
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: 2
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2010

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Badita Cosmin

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.