FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Pret
  • Pret
Suprafata
  • Suprafata

One Herastrau Plaza | Design apartment for rent | On first use

DE INCHIRIAT
1.000EUR

One Herastrau Plaza | Design apartment for rent | On first use

nr identificare: 15801

Detalii:

tip: Apartamente
camere: 2
suprafata: 64 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Herastrau
Vezi harta
reprezentant:
Badita Cosmin

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Persoanele care stiu cat valoreaza cu adevarat moderatia si decenta vor fi si primele care vor aprecia ideea de a locui intr-un apartament care intruchipeaza aproape de perfectiune aceste virtuti in design-ul sau interior.
Un astfel de loc este apartamentul pe care va propunem sa il inchiriati. Aflat la 4 minute de Parcul Herastrau si Metrou Aurel Vlaicu, intr-un imobil premium al carui prestigiu precede orice introducere, One Herastrau este ideal pozitionat pentru o persoana activa, al carei centru de interes graviteaza in zona de nord a capitalei, ori pentru o persoana care apreciaza cu adevarat proximitatea de natura, linistea si aerul curat in tumultul urban al capitalei
.
One Herastrau Plaza dispune de spatii comerciale de proximitate la parter, ce deservesc locatarii acestui superb condominiu cat si pe cei din zona.
Serviciile de paza 24/7 sunt asigurate pentru acest imobil iar design-ul de lobby este creat cu ingeniozitate de Lemon Interior Design. Fiind situat la etajul 6, apartamentul in discutie beneficiaza de o superba priveliste asupra imprejurimilor, iar cu ajutorul celor doua ascensoare Shindler pe fiecare scara, nu va fi niciodata o problema sa ajungeti cu usurinta si rapiditate de la parterul cladirii direct acasa.

Incalzirea apartamentului se face prin pardoseala, iar racirea centralizat (clima). Configurat modern si inteligent, cu un spatiu absolut generos si cu o energie generica buna, One Herastrau poate deveni locuinta dumneavoastra pe termen lung.
In pretul de inchiriere veti beneficia de un loc de parcare in parcajul subteran.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat. Nu este permis in apartament accesul animalelor de companie, iar fumatul este interzis!
Pentru inchiriere se percep doua luni de garantie si o luna de plata a chiriei in avans.

caracteristici:

Suprafata utila: 64MP
Suprafata construita: 84MP
Nr. camere: 2
Nr. dormitoare: 1
Nr. bai: 1

Etaj: 6
Compartimentat: semidecomandat
An constructie: 2019

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Badita Cosmin

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.