FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

coronavirus BUSINESS UPDATE. 60 de zile gratuitate la anunturi 

4 CITY NORTH

contacteaza Vezi telefon

4 CITY NORTH

PROIECT NOU

4 CITY NORTH

nr identificare: 381

Pret de la: 72.000EUR
Pret pana la: 220.000EUR + TVA

localizare:

oras: Ilfov, Voluntari
cartier: GLOBAL CITY PIPERA
Vezi harta
reprezentant:
Eden Capital Development

Eden Capital Development
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2018
Nr. camere: 2-3

Detalii principale
Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY.


Descriere Proiect
Ce înseamna 4City? Localizat in zona de nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni, cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute. Ansamblul este compus din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti.


Facilitati
Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti.

Apartamentele din Ansamblul FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, cat si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere, inchiriere in regim hotelier sau revanzare.

Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliare premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri.

Angajamentul nostru față de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata.

Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape:

Etapa 1 : Blocurile A2 si B1; toamna acestui an
Etapa 2 : Blocurile A1 si B2; vara anului viitorTip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament
Vezi imobil
59,9 2 72.000 + TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Eden Capital Development

Eden Capital Development
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.