FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

COSMOPOLIT RISE BRASOV

contacteaza Vezi telefon

COSMOPOLIT RISE BRASOV

PROIECT NOU

COSMOPOLIT RISE BRASOV

nr identificare: 885514

Pret de la: 79.500EUR
Pret pana la: 289.000EUR + TVA

localizare:

oras: Brașov, Brașov
cartier: RACADAU
Vezi harta
reprezentant:
Zoltan Szasz

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2023
Nr. camere: 1-2-3-4
Nr. dormitoare: 1-2-3
Nr. etaje: S+P+10

Nr. etaje: S+P+10
Suprafata: 56 mp la 160 mp

Detalii principale
Cosmopolit Rise

Deschide ușa, poftește înăuntru – locul pe care să-l numești acasă și în care să-ți creezi viitorul devine realitate. Și pentru că viitorul este compus din alegeri inspirate, am gândit pentru tine cele mai cochete locuințe în noul proiect Cosmopolit Rise.Descriere Proiect
Aceeași gama variată de spații cu care te-am obișnuit și până acum – de la garsoniere, la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și penthouse-uri – o vei găsi în noul bloc de 10 etaje din strada Carpaților 61 B. Vei avea în plus, însă, avantajul unei oaze de liniște oferită de excelenta localizare a clădirii și de nota de discreție pe care o oferă un bloc cu nu număr mic de apartamente. Blocul va fi amplasat destul de departe de agitația orașului pentru ca tu să te bucuri de o atmosferă relaxantă, dar totuși cu acces rapid către centru și zonele comerciale pentru confortul zilnic. Cosmopolit Rise este un proiect inovator, unic printre creațiile noastre de până acum, în care ne propunem să îți oferim combinația perfectă între puterea obișnuinței – căci misiunea noastră rămâne să îți oferim cea mai bună experiență – și bucuria noului. Blocul turn, cu 1 spațiu comercial la parter și 44 de apartamente, va fi ridicat în aceleași standarde de calitate de la care nu ne abatem și stilizat cu finisajele premium pe care le integrăm în arhitectura unică a proiectului. Imaginează-ți viața și bucuria familiei tale într-un apartament cochet, personalizat pe nevoile și viziunea ta, un spațiu care îți oferă discreție și relaxare, în care știi că îți poți proiecta visele până într-un viitor îndepărtat. Asta pregătim pentru tine în Cosmopolit Rise, pentru ca tu să poți veni acasă de la sfârșitul lui 2023, când finalizăm proiectul.


Facilitati
Zona în care va fi amplasat noul nostru proiect Cosmopolit Rise îți oferă o oază de liniște binemeritată: atmosfera relaxată pe care ți-o aduce localizarea se împletește foarte bine cu apropierea de centru și zonele comerciale pentru confortul zilnic.

Arhitectura blocului stil turn va aduce un refresh conceptelor de până acum, păstrând standardul premium în finisaje și tehnologie pentru calitate și durablitate

Alegem întotdeauna materiale de construcții de cea mai bună calitate și, mai ales, finisaje premium pentru proiectele noastre, indiferent unde sunt situate în Brașov, pentru că acestea fac diferența pe termen lung. Consultă detaliile aici: materiale.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG
Într-o zonă în care să te bucuri de liniște, viața și viitorul familiei tale se vor contura armonios. Vei putea alege apartamentul cochet pe care să-l numești acasă, să-l consideri acel spațiu care să-ți ofere discreție și relaxare și în care îți vei vedea împlinite și cele mai de viitor vise.

UNICITATEA PROIECTULUI
Cosmopolit Rise, viitorul bloc în stil turn, este un proiect inovator, unic printre creațiile noastre, îți va aduce îmbinarea potrivită între retragerea în liniște și accesul rapid la viața cotidiană. În plus, delectarea perfectă ce vine în completarea atuurilor zonei: priveliștea deosebită pe care o oferă asupra orașului, a Tâmpei și a Bucegilor în depărtare.


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament
Vezi imobil
56.4 2 82.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
56 2 89.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
73 2 110.980 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
92 3 143.500 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
136 4 240.500 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
132 5 289.000 + TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Zoltan Szasz

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.