FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

FLOREASCA RESIDENCE 2 LAC TEI

contacteaza Vezi telefon

FLOREASCA RESIDENCE 2 LAC TEI

PROIECT NOU

FLOREASCA RESIDENCE 2 LAC TEI

nr identificare: 382

Pret de la: 90.000EUR
Pret pana la: EUR + TVA

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Barbu Vacarescu
Vezi harta
reprezentant:
Floreasca Residence

Floreasca Residence
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2019
Nr. camere: 2-3

Detalii principale
Floreasca Residence cuprinde apartamente cu una, doua, trei si patru camere, precum si penthouse-uri care redau notiunea de spatiu generos si materiale de inalta calitate, dand nastere unui sentiment de privilegiu si incantare. Desi, pentru noi, acest lucru reprezinta doar o viata confortabila.

Din combinatia materialelor de inalta calitate si locatia exclusivista au rezultat cele mai cosmopolite si selecte apartamente din Bucuresti.


Descriere Proiect
Peretii interiori sunt realizati din pereti de beton sau zidarie, tencuiti si finisati cu glet de ipsos si vopsiti cu vopsea lavabila alba; Usi de interior laminate cu imitatie de STEJAR sau wenge cu cadru de lemn si butonul de usa inox; Lifturile sunt marca Kone din clasa premium, cu 13 opriri; Usa interior de intrarea in apartament, cu cadru metalic de lucru si tabla, vopsita anticoroziv, izolata fonic, MDF pe fronturi, intr-un singur canat, complet, cu garnituri pe cadre, cu balamale si interior perie de strangere, inclusiv 3 puncte de blocare si vizor; Tamplarie exterioara de pvc cu 5 camere si geam securizat; ferestre cu panouri mobile si fixe de sticla si usi, avand incorporate deschideri simple sau duble. Toate ferestrele vor avea glafuri din aluminiu la exterior. Termosistem cu vata minerala bazaltica de 100mm cu finisaj tip BAUMIT sau echivalent, inclusiv grund si plasa plastic; Placare Ceramica la fatade ventilate tip teracota Rincon Argelite sau placare cu ALUCOBOND, inclusiv vata minerala bazaltica de 100 mm pentru izolare termica


Facilitati
Doua niveluri subterane (care au rol de parcare, spatii tehnice si adapost ALA)
Parter
Etajul 1-9 (etaje tipice)
Etajul 10
Spatii comune
Finisaje arhitecturale de calitate;
Nisa de conexiune electrica, inclusiv contor;
Nisa de curenti slabi (telefon,doua prize, cablu TV, internet);
Nisa de distributie conducte de gaz;
Instalarea la pozitia portarului (conexiune cu interfon).


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
Floreasca Residence

Floreasca Residence
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.