FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

HERASTRAU BOUTIQUE

contacteaza Vezi telefon

HERASTRAU BOUTIQUE

PROIECT NOU

HERASTRAU BOUTIQUE

nr identificare: 866536

Pret de la: 131.000EUR
Pret pana la: 191.500EUR + TVA

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Herastrau
Vezi harta
reprezentant:
REMAX OPTIMUS

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2020
Nr. camere: 2-3
Nr. dormitoare: 1-2


Detalii principale
Herastrau Boutique
Este un complex rezidențial nou situat in zona Baneasa - Herastrau, format dintr-o cladire cu un total de 28 apartamente situat in Baneasa - Herastrau, pe strada Promoroaca numărul 6, la 10 minute de mers pe jos de Parcul Herastrau. Imobilul are regimul de inaltime S+P+7E si cuprinde 28 de apartamente noi cu 2 si 3 camere.


Descriere Proiect
Fie ca aveti chef de o iesire pe jos in Parcul Herastrau sau de o sesiune de shopping la mall, aveti nevoie de maxim 10 min, fara sa scoateti masina din garaj. Amplasat in spatele hotelului Phoenicia Grand si a complexului Cortina, accesul se face din Bulevardul Aerogarii, o artera importanta care duce catre Soseaua Bucuresti Ploiesti/Centura/Aeroportul Otopeni sau catre centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor Finisajele sunt de ultima generatie, parcare subterana, constructie facuta din structura de beton cu cadre si caramida.


Facilitati
Suprafetele sunt disponibile astfel: apartament 2 camere – 60 mp, apartament 2 camere – 64 mp, apartament 3 camere – 75 mp si apartament 3 camere – 87 mp.
Fiecare apartament are unul sau doua balcoane tip terasa iar finisajele atent alese si de calitate, completeaza imaginea acestui imobil de lux.
Apartamentele sunt semidecomandate si inteligent impartit spatiul pentru a beneficia de fiecare unghi pe care il aveti la dispozitie.
Herastrau Boutique Residence pune la dispozitia proprietarilor un garaj subteran dar si locuri de parcare in exteriorul imobilului.
Diferite tipuri de apartamente disponibile la fiecare etaj.
Proiectul este in curs de executie cu termen de finalizare Septembrie 2020.


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament 60 2 131.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
63 2 140.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
75 3 165.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
87 3 191.500 + TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
REMAX OPTIMUS

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.