FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Santa Maria Bay Residence Constanta

contacteaza Vezi telefon

Santa Maria Bay Residence Constanta

PROIECT NOU

Santa Maria Bay Residence Constanta

nr identificare: 12801

Pret de la: 495.000EUR
Pret pana la: EUR + TVA

localizare:

oras: Constanța, Constanța
cartier: Faleza Nord
Vezi harta
reprezentant:
SANTA MARIA BAY

Detalii principale

Tip proiect: Casa/Vila

Finalizare: Finalizat
Nr. camere: 7-8
Nr. dormitoare: 3-4

Detalii principale
Intr-unul dintre cele mai sugestive locuri din Constanta, situate pe ţărmul mării Negre, descoperiti Santa Maria Bay, un complex rezidenţial compus din 89 de vile luxuriante si plaja privata. Pozitionarea magnifica si perspectiva panoramică a fiecărei vile ce va ofera una dintre cele mai uimitoare priveliști, transforma Complexul Santa Maria Bay intr-un proiect majestuos,unic si irepetabil.
Am conceput complexul Santa Maria Bay pentru toti aceia care inteleg ca investind inteligent intr-un asemenea proiect investesc in generatiile viitoare.
Complexul cuprinde trei tipuri de vile, A, B si C, acestea diferentiindu-se intre ele ca suprafata, priveliste, orientare si apropiere de coasta, fiecare adaptata nevoilor dvs specifice. Toate materialele folosite pentru constructie, in special cele folosite pentru finisajele interioare sunt exclusiv italiene, acesta fiind unul dintre motivele care le amplifica valoarea. Am construit aceste vile cu un scop: să reziste in timp și și să asigure generatiilor cele mai inalte standarde de confort și lux.
Vilele de tip A - etajele superioare sunt accesibile atat prin intermediul scării interioare cat și al ascensorului privat. Parterul dispune de un hol cu un salon spatios, o zonă unde puteți servi masa impreună cu familia,o bucătărie luminoasa , un spatiu de relaxare, veranda, baie pentru oaspeți si spălătorie. Etajul este compus din trei dormitoare fiecare dispunand de baie proprie, spațiu de depozitare și balcoane. Mansarda similara unui apartament separat, compus din dormitor, baie, bucătărie, o zonă de servit masa precum și o zona ampla de relaxare.
Vilele de tip B/C - Parterul dispune de un hol cu un salon spatios, o zonă unde puteți servi masa impreună cu familia,o bucătărie luminoasa , veranda, baie pentru oaspeți si spălătorie. Etajul este compus din doua dormitoare fiecare dispunand de baie proprie, spațiu de depozitare și balcoane. Mansarda similara unui apartament separat, compus din dormitor, baie, bucătărie, o zonă de servit masa precum și o zona ampla de relaxare.
Toate vilele beneficiază de terase exterioare şi balcoane cu vedere către spaţiile verzi relaxante şi Marea Neagră. Terasele sunt ideale pentru reuniuni in aer liber cu familia, prilej totodată pentru a vă bucura de frumuseţea naturii din vecinătatea complexului.
Vilele dispun de grădini private spaţioase, frumos amenajate, cu sistem de irigaţie integrat şi cu zone amenajate pentru parcare. Fiecare vilă este complet separată şi independentă de celelalte din punct de vedere structural, imprejmuite de un gard atent decorat care iţi oferă intimitate şi siguranţă.
Mentionam ca in toate categoriile de vile exista deja executata toata infrastructura instalatiilor electrice, sanitar-termice, TV/satelit, antiefractie, date, aer conditionat si interfonie, lucrari ce includ conductele, tuburi flexibile, cablajele de la sursa pana la consumator.
Toate conexiunile pentru furnizarea utilitatilor sunt deja efectuate. In varianta finalizata a vilei, stadiu actual al casei vine completat cu toate elementele lipsa, ramanand in grija dumneavoastra doar achizitionarea mobilierului.

Sunetul valurilor ce se sparg de țărm, briza marii, străzile spatioase incadrate de natura verde si unicitatea proiectului fac din acest cartier o poveste din care iti vei dori sa faci parte.
Dezvoltand acest proiect, am ramas fideli stilului unic mediteraneean - italian, construind vile in stil autentic, completate de elemente de estetică tradițional - artistică pe care calatori din intreaga lume le apreciaza. Tradiția mediteraneeană se imbină perfect cu peisajul sublim asupra Mării Negre, generand o experiență unică in viață, schițand iubitorilor de frumos un tablou veridic prin frumusețea si eleganta atemporala. Am conceput complexul Santa Maria Bay pentru toti aceia care inteleg ca investind inteligent intr-un asemea proiect investesc in generatiile viitoare. Complexul nostru cuprinde trei tipuri de vile, A, B si C, acestea diferentiindu-se intre ele ca suprafata, priveliste, orientare si apropiere de coasta, fiecare adaptata nevoilor dvs specifice. Toate materialele folosite pentru constructie, in special cele folosite pentru finisajele interioare sunt exclusiv italiene, acesta fiind unul dintre motivele care le amplifica valoarea.
Am construit aceste vile cu un scop: să reziste in timp și și să asigure generatiilor urmatoare cele mai inalte standarde de confort și lux. Dorim ca rezidenții complexului să se bucure de șederea in aceste vile și să le fim alături in construirea unor amintiri pe viață.

VEDERE PANORAMICA ASUPRA COMPLEXULUI
Terenul are o suprafață totală de 41.023,79 mp, pe care au fost construite in total 89 de vile iar totalul lucrărilor publice s-a efectuat pe o suprafață de 60.000 mp. Regimul de inălțime a vilelor este de: parter, etaj și mansardă inălțime P+1+M).


Descriere Proiect
TIPOLOGII VILE SANTA MARIA BAY RESIDENCE Vilele de tip A 44 vile Suprafata construita P+E1+M ( fara terase /balcoane/ trotuar) - cca 400 mp Suprafata calcul de vanzare cca 400 mp + 10 % (terase + balcoane + gradina + trotuar) = suprafete de cca 440 mp Suprafete variabile ale loturilor - cca 420 mp - 800 mp Vilele de tip B si C - 45 vile (dintre care 32 tip B, 13 tip C) - Planurile tehnice ale vilelor de tip B si C sunt identice. Suprafata construita P+E1+M ( fara terase /balcoane / trotuar) - cca 300 mp Suprafata calcul de vanzare cca 300 mp + 10 % (terase + balcoane + gradina + trotuar ) = suprafete de cca 330 mp Suprafete variabile ale loturilor - cca 330 mp - 670 mp OPTIONAL - SERVICII DE DESIGN INTERIOR SI AMENAJARE SUPLIMENTARA GRADINA In ceea ce priveste partea de design interior privind mobilarea si decorarea vile , suntem capabili să administram partea de design interior și exterior și tot ceea ce este necesar pentru a transforma aceasta casa .Produsele folosite sunt de calitate superioara , majoritatea importate din Italia . Echipa noastra de profesionisti va este pusa la dispozitie pentru consiliere . Pe baza acestor solicitari putem estima si o valoare ulterioara pentru ceea ce ar reprezenta predarea vilei completata si pregatita pentru a fi locuita. OPTIONAL CREDIT IMEDIAT LA DEZVOLTATOR -valoare maxima creditata - 65 % din valoarea totala -termen maxim de rate admis - 8 ani La cerere, posibilitatea de a furniza extraservicii precum: - gradinarit; - intreținerea spațiilor interioare / exterioare ale vilelor; - curățenie generală, curățenie ocazională sau curățenie zilnică; - alte tipuri de servicii solicitate de catre client Puteți ajunge la complexul Santa Maria Bay prin cartierul Faleza Nord din Constanta. Această zonă este ușor accesibilă prin bulevardul Mamaia, unul dintre cele mai populare bulevarde din oraș, plin de restaurante și magazine, care leagă Constanta de stațiunea Mamaia. Bulevardul Mamaia conectează, de asemenea, centrul orașului cu partea de nord a orașului Constanța și zona Faleza Nord, unde se află complexul. Zona Faleza Nord este ușor accesibilă cu mașina, cu trenul sau cu avionul, prin intermediul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța.


Facilitati
DOTARI GENERALE
Sistemul electric este proiectat astfel cablajul să poată fi scos in caz de defecțiune (cablul poate fi retras). In plus, fiecare dintre etajele vilei are propriul tablou electric, precum și o cutie de siguranțe pentru prize și iluminat care vă permite să aveți control asupra tuturor circuitelor.
Clădirile sunt dotate cu sisteme de climatizare, unitățile exterioare sunt de tip multisplit; au capacitatea de a produce aer cald și aer rece.
Intregul sistem de incălzire și apa caldă sunt realizate printr-un circuit dublu constand intr-o centrală pe gaz cu producerea de apă caldă si căldură, de asemenea apa caldă menajeră fiind produsă si de boiler/puffer. Totodată, in perioada de vară producția de apă caldă este posibilă chiar și cu panouri termo-solare.
Fiecare vilă are o antenă prin satelit care permite recepționarea canalelor internaționale.
Siguranța funcțională este garantată de faptul că unitatea de comandă a gazului este instalată in afara clădirii intr-o incăpere tehnică iar datorită modului cum conductele de gaz au fost poziționate in exteriorul casei, se elimină astfel un factor potențial de risc.
Casele sunt deja conectate la sistemul general de utilități, deoarece au fost realizate anterior rețele de distribuție a energiei electrice, de canalizare menajeră si pluvială, alimentare cu apă, gaz, fibră optică.
-in complex, au fost instalate două posturi de transformare a energiei electrice, care pot fi echipate cu un generator de curent.
Toate vilele sunt echipate cu un rezervor de apă subteran, cu o capacitate de aproximativ 3000 litri, care poate fi utilizat in cazul intreruperii alimentării cu apă. in acest caz, presiunea pentru circuitul de apă este asigurată de o pompă subterană situată langă rezervorul de apă.
Fiecare nivel al clădirii are sisteme automate constand in supape electromagnetice și termostate de ambient pentru a regla consumul de căldură, rezultand spații incălzite, după cum este necesar fiecăruia. Corpurile de incălzire folosite sunt radiatoare din aluminiu.

Dotari:
- usi interioare
- placari gresie/faianta
- finisari pereti, zugraveli/tapet
- obiecte si baterii sanitare
- centrala , calorifere si termostate
- boiler
- pompa pentru rezervorul de apa
- ascensor la vilele de tip A
- aparate de aer conditionat
- aparataj electric
- iluminat de urgenta
- sisteme anti-efractie
- sistem interfonie
- sistemul de automatizare la porti
- antena satelit
- sistem irigatie automatizat/calculator/senzori
- gradina amenajata
- spatii parcare

Lucrarile la interior pentru finalizarea vilei, se fac de comun acord cu dumneavoastra sau arhitectul ce va
reprezinta interesele!

DE CE SA ALEGI SANTA MARIA BAY?
LOCALIZARE PRIVILEGIATA
FLEXIBILITATE LA FINISARI
SISTEME BINE CONCEPUTE

Amplasarea unica si irepetabila, pe malul marii, va ofera posibilitatea de a va bucura de beneficiile pe care aceasta vi le daruieste permanent precum si avantajul intimitatii data de catre poziţionarea optima.
-Acces facil către instituţii, bănci, centre comerciale, benzinării, restaurante și alte locuri de interes din oras.
-Acces direct și rapid catre drumul national care leagă complexul de Aeroportul Kogălniceanu și catre autostrada A2 care face legătura intre Constanţa şi București.
-Infrastructura generoasa cu străzi spaţioase si alei de promenada.
-Posibilitatea de a personaliza finisajele interioare si dotările vilelor:
-tehnici decorative ale pereţilor şi tavanelor
-Uşi interioare
-Obiecte sanitare si accesorii
-Aparataj electric
-Marca centralei termice
-Posibilitatea montării unui seif
-Transformatoare de energie de medie tensiune care pot fi echipate cu generatoare de curent.
-Sistemul de utilităti a fost gandit şi realizat in două variante care asigură un sistem auxiliar de bypass ce permite ca fiecare vilă să nu rămană fără energie electrică /apă / căldură / iluminat de urgentă
-Apa: instalatia sanitară dotată cu un rezervor de apă cu o capacitate de 3000 litri
-Incălzire: cu centrală pe gaz în sistem centralizat şi aparate de aer condiţionat
-Apa caldă: centrală pe gaz / puffer eletric;
-Intreaga instalaţie de gaz este montată la exterior, eliminand astfel un eventual pericol de pierderi de gaze
-Sistem de supraveghere exterioară pentru toate vilele
-Sistem de alarmare antiefractie

-Pereții interiori ai vilei eșantion sunt finisați cu vopsea decorativă tridimensională și tencuială decorativă din stucco venețian.
Alte tehnici decorative pentru pereții interiori pot fi alese, de asemenea, in funcție de preferințe.
-Pentru a sublinia tehnica decorativă, in interiorul ei a fost aplicat și tapet vinilic cu aspect catifelat.
-Instalațiile sanitare, cum ar fi bideuri, WC, lavoare etc., sunt furnizate de Laufen; robineții fiind procurati de la Fir Italia.
-Podeaua interioară este acoperită cu gresie porțelanată, care este estetic similar lemnului intr-un design care oferă lux și calitate intr-un singur pachet, produs oferit de Cerim Ceramiche by Florim.
-La exterior, pentru a acoperi trotuarul și terasele, a fost ales Klinkerul pentru că are o bună rezistență la uzură, o rezistență excelentă la agenții chimici de curățare și la diferențe de temperatură, calități anti-alunecare și de asemenea oferă un aspect luxos.
-Terasele de pe nivel sunt echipate cu canale de scurgere a apei pentru a preveni prelingerea apei murdare pe fațadele
vilelor.
-Spațiul verde al fiecărei vile a fost imbogățit cu copaci umbroși cum ar fi arțar roșu, galben, verde, arțar japonez, tei, dud, gutui, plop, carpen, magnolie și multe altele.
-Irigarea spațiului verde este asigurată de un sistem de sprinklere complet automat. Rețeaua de irigare folosește sprinklere pop-up programabile, situate la nivelul gazonului.
-Ca parte a proiectului, s-a avut in vedere posibilitatea transformării vilelor in case eco-sustenabile prin instalarea unuia sau mai multor panouri solare/fotovoltaice, avand in vedere că infrastructura este deja efectuată.


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament 230 7 495.000 + TVA
Apartament 230 7 610.500 + TVA
Apartament 315 8 849.500 + TVA
Tur virtual:


Harta:
reprezentant:
SANTA MARIA BAY

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.