FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

SATUL ROMANESC

contacteaza Vezi telefon

SATUL ROMANESC

PROIECT NOU

SATUL ROMANESC

nr identificare: 882001

Pret de la: 170.000EUR
Pret pana la: 190.000EUR + TVA

localizare:

oras: Ilfov, Balotești
Vezi harta
reprezentant:
Satul Romanesc

Detalii principale

Tip proiect: Casa/Vila

Finalizare: 2022
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. etaje: Parter

Nr. etaje: Parter
Suprafata: 140 mp utili
Pret parcare: 0

Detalii principale
Case traditionale romanesti readaptate si modernizate


Descriere Proiect
Proiectul imobiliar Satul Romanesc contine un numar de 28 de case individuale la parter ce se vor construi pe Strada Zori de Zi 11 - 15 din cartierul Dumbraveni, localitatea Balotesti, judetul Ilfov. Suprafata construita a unei case este de 167 mp, iar cea utila este de 140 mp plus un spatiu de depozitare la subsol in suprafata de aproximativ 18 mp. Terenul aferent unei case este de 560 mp pentru loturile de la nord, respectiv 575 mp pentru cele de la sud si include 2 locuri de parcare. Drumul de acces la proprietati are o latime de 9 m. Structura de rezistenta este alcatuita din beton armat (stalpi, grinzi plansee), peretii din caramida cu goluri verticale izolata cu vata bazaltica la exterior, iar acoperisul este de tip sarpanta cu structura din lemn, termoizolat, cu invelitoare realizata din tigla ceramica. Finisajele interioare pentru pardoseli sunt realizate cu placi ceramice pentru bucatarie si bai si parchet lamelar pentru dormitoare si zonele de zi. Peretii si tavanele vor fi finisati cu vopsea lavabila alba in spatiile de locuit si placaj ceramic in bai si spatiile tehnice. Sistemul de incalzire in pardoseala al caselor este asigurat de o centrala pe gaz cu boiler.


Facilitati
In imediata apropiere a proiectului se afla parcul de aventura Edenland Park, spitalul SRI Agrippa Ionescu, numeroase centre comerciale (Carrefour, Lidl, Hornbach etc.), Therme Bucuresti, Aeroportul International Henri Coanda, nodul rutier al autostrazii A2, drumul national DN1 etc.


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
Satul Romanesc

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.