FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

THE PLACE FOISORUL DE FOC

contacteaza Vezi telefon

THE PLACE FOISORUL DE FOC

PROIECT NOU

THE PLACE FOISORUL DE FOC

nr identificare: 44022

Pret de la: 108.500EUR
Pret pana la: 227.000EUR + TVA

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Foisorul de Foc
Vezi harta
reprezentant:
Cross Point

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2019
Nr. camere: 2-3
Nr. dormitoare: 1-2


Detalii principale
The Place Foisorul de Foc, un concept rezidential, de tip boutique, care imbina calitate cu preturi accesibile si zona ultracentrala a capitalei. The Place Foisorul de Foc este pozitionat ultracentral in Bucuresti, in zona Foisorul de Foc, beneficiind de acces facil catre zona Universitate si Teatru National, cat si catre zona de recreere si petrecere a timpului liber: Centrul Vechi, zona care reprezinta astazi punctul 0 al distractiei din Bucuresti, ce isi asteapta zilnic clientii.
Descriere Proiect
Ansamblul rezidential cuprinde 12 de apartamente cu stil si vibe, bine compartimentate, toate beneficiind de parcare subterana, lift, gradini private la parter si terase generoase la etajele intermediare. Proiectul se remarca prin regimul mic de inaltime al imobilului, fapt ce il integreaza mai degraba in arhitectura caselor de lux si il exclude din randul constructiilor inalte, tip bloc, conferand astfel, un plus de intimitate, liniste si confort


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament 69,18 2 108.598 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
92,64 3 150.000 + TVA Vezi schita
Apartament 97,45 3 160.000 + TVA Vezi schita
Apartament 99,54 3 227.000 + TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Cross Point

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.