FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Pret
  • Pret
Suprafata
  • Suprafata

The Place - Foisorul de Foc

PROIECT NOU

The Place - Foisorul de Foc

nr identificare: 8515

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Foisorul de Foc
Vezi harta
reprezentant:
Iliescu Bogdan

contacteaza Vezi telefon
Detalii principaleDetalii principale
The Place - Foisorul de Foc este un concept rezidential, tip boutique, care imbina calitate cu preturi accesibile. The Place - Foisorul de Foc se afla localizat in centrul Bucurestiului, in zona Foisorul de Foc, pe Strada Vasile Vasilievici Stroescu nr. 11, beneficiind de acces facil catre zona Universitate, cat si catre zona de recreere si petrecere a timpului liber: Centrul Vechi, zona care reprezinta astazi punctul 0 al distracției din București. Cu peste 100 de locații ce iși asteaptă zilnic clienții.

Ansamblul rezidential cuprinde 12 de apartamente design, bine compartimentate, toate beneficiind de parcare subterana, lift, gradini private la parter si terase generoase la etajele intermediare. Proiectul se remarca prin regimul mic de inaltime al imobilului, fapt ce il integreaza mai degraba in arhitectura caselor de lux si il exclude din randul constructiilor inalte, tip bloc, conferand astfel, un plus de intimitate, liniste si confort


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
Iliescu Bogdan

contacteaza Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.