FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament 2 camere deosebit, Aleea Predeal

contacteaza Vezi telefon

Apartament 2 camere deosebit, Aleea Predeal

DE VANZARE
\ 67.000EUR

Apartament 2 camere deosebit, Aleea Predeal

nr identificare: 924267

Detalii:

tip: Apartament
camere: 2
suprafata: 42 MP (utili)

localizare:

oras: Arad, Arad
cartier: Aurel Vlaicu
Vezi harta
reprezentant:
Ghereben Emanuel

Despre proprietate

Vă prezentăm o oportunitate unică de a locui într-un apartament deosebit, finisat cu cele mai înalte materiale de calitate, care aduce un strop de eleganță și rafinament în fiecare colț al său. Acest apartament nu are nicio urmă de vopsea lavabilă, doar finisaje de top, care conferă o aură sofisticată și unică.

Designul interior a fost pus la punct intr-un cât în fiecare cameră, veți fi întâmpinați de finisaje de excepție, care conferă adâncime și textură spațiului. Fiecare detaliu a fost atent pus la punct pentru a crea o atmosferă elegantă și plină de personalitate.

Imobilul este pozitionat la etajul 1 intr-un bloc cu regim de inălțime P+10E, dispune de o suprafață de 49mp conform CF si este compus din:
- Hol
- Baie
- Bucătărie
- Sufragerie
- Dormitor

Beneficiază de următoarele utilități: apă, curent și canalizare iar sistemul de incălzire este de la rețea ( Cu posibilitate de racordare la gaz. )

Baia a fost amenajată cu cele mai fine materiale de calitate, inclusiv obiecte sanitare moderne și finisaje luxuriante. În fiecare dimineață, veți putea savura o experiență de baie de vis, care vă va încărca cu energie pozitivă.

Toate instalațiile electrice au fost complet reînnoite, inclusiv un sistem de comandă touch pentru controlul luminilor și a altor dispozitive electrice. Acest lucru vă oferă confort și tehnologie modernă la vârful degetelor, în același timp apartamentul este echipat cu un sistem de iluminat ambiental care vă permite să creați atmosfera dorită în funcție de momentul zilei sau dispoziția dumneavoastră.

Acest apartament este gata să vă întâmpine și să devină noua voastră casă. Nu pierdeți ocazia de a locui într-un spațiu care emană eleganță, rafinament și calitate. Programați-vă acum o vizionare pentru a descoperi toate minunățiile pe care acest apartament le oferă!

Pentru mai multe informații și programări, nu ezitați să ne contactați.

Ghereben Emanuel - Consultant Imobiliar - 0755814751
emanuel.ghereben@propertylab.ro
CP1809203

caracteristici:

Suprafata utila: 42MP
Suprafata construita: 53MP
Nr. camere: 2
Nr. dormitoare: 1
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 1

Etaj: 1
Compartimentat: decomandat
An constructie: 1970

Specificatii:

Tur virtual:


Harta:
reprezentant:
Ghereben Emanuel

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.