FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

APARTAMENT 2 CAMERE, VEDERE CATRE MARE, INVESTITIE IDEALA

contacteaza Vezi telefon

APARTAMENT 2 CAMERE, VEDERE CATRE MARE, INVESTITIE IDEALA

DE VANZARE
110.000EUR

APARTAMENT 2 CAMERE, VEDERE CATRE MARE, INVESTITIE IDEALA

nr identificare: 416579

Detalii:

tip: Apartament
camere: 2
suprafata: 66 MP (utili)

localizare:

oras: Constanța, Năvodari
cartier: Ultracentral
Vezi harta
reprezentant:
Cheptea Madalina

Raich & Raich Imobiliare
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Raich&Raich Premium Real Estate va recomanda spre cumparare apartamente de 2 camere, situate intr-un imobil cu 6 etaje in curs de edificare, disponibile la diferite etaje ale imobilului. Imobilul va fi la cheie in mai 2020.

Imobilul este situat chiar pe faleza Navodari, intr-o pozitie privilegiata, in zona Playa Papaya, toate apartamentele avand vedere catre mare.

Apartamentul (Tip 3) are o suprafata utila de aproximativ 66mp, ca si compartimentare este decomandat, si beneficiaza de o terasa de aproximativ 8 mp, unde dimineata puteti privi marea in aroma de cafea, iar seara va puteti relaxa la un pahar cu vin insotit de un asfintit de soare spectaculos.
Livingul+Dining+Bucataria au aproximativ 26.27 mp, dormitorul 12.92, baia 4.50, baie de serviciu si hol .
Apartamentele beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate si se predau la cheie fiind dotate cu:
-centrala termica de apartament
-incalzire in pardoseala
-tamplarie de aluminiu Schuko
-feronerie Mako
-gresie/faianta/parchet -cateva modele la alegere
-usi exterioare si interioare Pinum.


Apartamentul este pretabil atat pentru rezidenta cat si pentru investitie. Un calcul pesimist al inchirierii unui apartament din acest imobil in regim airbnb ne demonstreaza ca o astfel de proprietate poate obtine un yield dublu fata de o proprietate in care se investeste aceeasi suma in Bucuresti, Constanta, sau orice alt oras.
Luand in calcul 120 zile in sezon (de la 15 mai la 15 septembrie) la 80e/zi obtinem 9600 euro, insa apartamentele cu 2 camere, situate pe plaja, cu vedere catre mare, se inchiriaza in sezon cu sume net superioare celei pe care am luat-o in calcul.
In extrasezon luam in calcul doar 90 de zile la 60 euro/zi si avem un venit de 5400 euro, rezultand un venit de 15000 euro/an. Scazand cheltuielile curente, avem un yild de aproape 12%, beneficiind si de o investitie exterm de lichida,care se poate transforma in cash cu usurinta.

Raich&Raich Property Management, parte a grupului Raich&Raich Premium Real Estate ofera si servicii de property management Airbnb si va poate sprijini in administrarea unei astfel de proprietati.


Separat se poate achizitiona si un loc de parcare supraterana.

caracteristici:

Suprafata utila: 66MP
Suprafata construita: 76MP
Nr. camere: 2
Nr. dormitoare: 1
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: 3
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2020

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Cheptea Madalina

Raich & Raich Imobiliare
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.