FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament 3 camere I 4City I View I 2 locuri de parcare incluse

contacteaza Vezi telefon

Apartament 3 camere I 4City I View I 2 locuri de parcare incluse

DE VANZARE
\ 199.000EUR

Apartament 3 camere I 4City I View I 2 locuri de parcare incluse

nr identificare: 879811

Detalii:

tip: Apartament
camere: 3
suprafata: 74.53 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Pipera
Vezi harta
reprezentant:
Vrabie Otilia

Despre proprietate

Sunview Imobiliare are deosebita placere de a va propune spre vanzare un apartament exclusivist intr-un ansamblu rezidential nou - 4City, cu o arhitectura moderna si eleganta, cu spatii verzi si gradina privata situate intr o curte interioara splendida, extrem de generoasa si sigura.
I Apartamentul este situat la Etajul 7, are o suprafata de 88 mp, fiind compus din: living spatios - cald din punct de vedere al cromaticii, bucatarie - complet utilata si mobilata, 2 dormitoare (dintre care unul este matrimonial), 2 bai moderne si o terasa generoasa de 13,47mp cu vederea libera. Alte detalii: finisaje de calitate, centrala termica proprie, aer conditionat in fiecare camera, consumul de energie electrica, gaze, apa/canalizare este contorizat individual per apartament, cablu TV/ internet, interfon. I Apartamentul dispune de 2 locuri de parcare private, subterane, in parcarea ansamblului rezidential.
I Ansamblul 4City dispune de o localizare excelenta, fiind situat in Nordul Bucurestiului - Pipera, la cativa pasi de complexul Pipera Plaza, unde veti gasi supermarketuri, restaurante, benzinarii, Starbucks, sala de fitness Worldclass, in inima cartierului de business.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

caracteristici:

Suprafata utila: 74.53MP
Suprafata construita: 84.53MP
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: 7
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2019

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Vrabie Otilia

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.