FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament 3 camere - One Herastrau Plaza

contacteaza Vezi telefon

Apartament 3 camere - One Herastrau Plaza

DE VANZARE
\ 459.000EUR

Apartament 3 camere - One Herastrau Plaza

nr identificare: 871564

Detalii:

tip: Apartament
camere: 3
suprafata: 107 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Herastrau
Vezi harta
reprezentant:
Racoviceanu Serban

Despre proprietate

Appcas are bucuria de a va prezenta un minunat apartament cu 3 camere in minunatul complex One Herastrau Plaza. Este vorba despre o locuinta amplasata la etajul 7 din 9, intr-un bloc finalizat anul anterior.
Livingul extrem de spatios, bucataria open space , cele doua dormitoare, grupurile sanitare (doua la numar) sunt distribuite pe o suprafata utila de 107 mp + terasa (8mp) insumeaza 115 de mp, de care sa te bucuri de absolut orice clipa.

Daca te regasesti printre pasionatii de masini nu-ti face griji, vei beneficia de un loc de parcare subteran care sa-ti apere autoturismul de intemperiile naturii.

Asadar, avem: zona buna, o suprafata utila vasta, lumina, design minimal, doua bai, loc de parcare si un pret pe masura, dar daca tu nu ne crezi ca este apartamentul perfect, hai sa te convingi!

caracteristici:

Suprafata utila: 107MP
Suprafata construita: 120MP
Nr. camere: 3

Etaj: 7
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2019

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Racoviceanu Serban

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.