FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament 3 camere | Vedere spre Parcul Kisellef

contacteaza Vezi telefon

Apartament 3 camere | Vedere spre Parcul Kisellef

DE VANZARE
\ 548.000EUR +TVA

Apartament 3 camere | Vedere spre Parcul Kisellef

nr identificare: 874528

Detalii:

tip: Apartament
camere: 3
suprafata: 109.6 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Aviatorilor
Vezi harta
reprezentant:
Manea Nicoleta

ANG Luxury Properties
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

ANG Luxury revine cu o serie de proprietati exclusiviste, printre care se enumera si apartamentul prezentat in continuare.

Acest luxos apartament de 3 camere este unul aparte prin insasi localizarea sa, intr-o zona de exceptie din centrul Capitalei, cu puternice valente istorice, o zona in care orice imobil este o adevarata mostenire culturala.
Fiecare incapere este sofisticata, demonstrand o estetica unica, pe deplin influentata de tendintele actuale.

Acest elegant apartament prevede un spatiu deschis unde este integrata zona de living, dining si bucataria, cu deschidere catre gradina privata. Ferestrele din podea pana in tavan completeaza in mod perfect toata zona de zi, asigurand o lumina naturala, pe care o regasim in fiecare colt al acestei proprietati.

Bucataria deschisa include dulapuri superbe, cu mult spatiu de depozitare, pentru orice nivel de bucatar. Livingul are deschidere spre gradina, unde este prevazuta o zona de dinning exterioara. Dormitorul principal cuprinde baie privata si dressing. Cele 2 dormitoare sunt perfect asezate, in asa fel incat se creeaza o zona de noapte discreta.

Cu siguranta prezentarea acestui apartament nu poate fi cuprinsa in cateva paragrafe, astfel incat ne face placere sa va invitam la sediul nostru sa va servim cu o cafea si sa va facem o prezentare oficiala.

Cu deosebita consideratie,
Echipa ANG Luxury.
Your comfort it's our Job.

caracteristici:

Suprafata utila: 109.6MP
Suprafata construita: 121MP
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: 1
An constructie: 2022

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Manea Nicoleta

ANG Luxury Properties
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.