FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament 4 camere - Cortina Residence - Herastrau/Aviatiei

contacteaza Vezi telefon

Apartament 4 camere - Cortina Residence - Herastrau/Aviatiei

DE VANZARE
\ 483.000EUR

Apartament 4 camere - Cortina Residence - Herastrau/Aviatiei

nr identificare: 871566

Detalii:

tip: Apartament
camere: 4
suprafata: 173.59 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Herastrau
Vezi harta
reprezentant:
Racoviceanu Serban

Despre proprietate

Am bucuria de a va prezenta un minunat apartament de lux, situat in Nordul capitalei, intr-unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidentiale din Bucuresti, anume Cortina Residence.

Inainte de va prezenta apartamentul vreau sa trecem in revista urmatoarele aspecte care diferentiaza complexul de celelalte, asadar:
-placile de ceramica care potejeaza fatada sun tratate cu dioxid de carbon care au un efect similiar al procesului de fotosinteza de unde rezulta oxigen activ, care ajuta la: distrugerea bacteriilor si microorganismelor , descompunerea noxelor si distrugerea mirosurilor puternice din incaperi.
Cei 1000 m2 de ceramica tratata cu dioxid de titan, prezenti echivaleaza, ca putere de purificare a aerului, cu saptezeci de arbori.
-suprafata construita a ansamblului este de 64 000 mp, cuprinzand 270 de apartamente si 426 locuri de parcare
- 400m pana la Parcul Herastrau, 1,5km pana la Promenada Mall , 2 unitati de invatamant in perimetru de 500m , in perimetru de 1,5km se regasesc 3 spitale si alte centre medicale
-singura cladire rezidentiala construita cu clasa de beton B700 (Rezistenta la compresiune marita si la o clasa de risc seismic mare)
-Incalzirea de tip mixt, se face atat prin ventiloconvectoare cat si prin calorifere.
-gresia si faianta poarta amprenta brand-ului PORCELANOSA
-parchetul este din lemn tripul strtificat

Acum ca ti-am enumerat cateva din caracteristicile principale ale ansamblului, hai sa trecem la "oile noastre". Apartamentul nostru are patru camere, living care cuprinde si zona de dining, 3 dormitoare dintre care master bedroom-ul dispune de baie en-suite si de un dressing spatios, bucatarie, alte doua grupuri sanitare si doua balcoane.
Cromatica este caracterizata de culoarea crem si alte derivate.
Excluzand tapetul exceptional, parchetul triplu stratificat de la Kahrs, faianta si gresia de la Porcelanosa si alte elemente, cel mai mult ne-au atras atentia baile care imbina eleganta ultimilor trenduri in materie de design dar si practicablitatea acestora.
Cromatica, mobilierul si lumina ambientala creeaza un ambient relaxat, cald si totusi elegant de care sa te bucuri la fiecare pasire a pragului.

Am pastrat pentru sfarsit cele doua locuri de parcare subteran incluse si accesul facil la spa-ul si sala de forta a complexului.

Eu unul, nu am gasit niciun "minus", dar tu?

caracteristici:

Suprafata utila: 173.59MP
Suprafata construita: 200MP
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 3

Etaj: 1
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2017

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Racoviceanu Serban

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.