FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament de vanzare 2 camere, zona Iulius Mall

contacteaza Vezi telefon

Apartament de vanzare 2 camere, zona Iulius Mall

DE VANZARE
\ 137.000EUR +TVA

Apartament de vanzare 2 camere, zona Iulius Mall

nr identificare: 886330

Detalii:

tip: Apartament
camere: 2
suprafata: 52 MP (utili)

localizare:

oras: Cluj, Cluj-Napoca
cartier: Intre Lacuri
Vezi harta
reprezentant:
Chira Dan

Despre proprietate

New HOME Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 2 camere semifinisat, suprafata utila de 52,50 mp utili + 8.37 mp terasa, situat in ansamblul rezidential Park Lake 3. Apartamentul este amplasat la etajul 5 din 10, compartimentat astfel: hol, living, dormitor, baie, balcon.
Se preda cu următoarele finisaje: 1 strat de glet, şapă, tâmplărie REHAU cu profil format din 7 camere și triplu strat de sticlă, centrală de apartament în condensaţie ( Buderus ), calorifere, uşă la intrarea, instalaţiile electrice, termice şi sanitare trase la poziţie, senzor de gaz, video interfon, terase finisate cu granit. La pretul apartamentului se adauga 5% TVA, Loc de parcare subteran 15.000 + TVA. Termenul de finalizare a proiectului decembrie 2023. Avand in vedere poziția si avantajele zonei este una de interes maxim, datorita pozitionarii fiind in apropiere de Iulius Mall, Business centre, facultatea FSEGA, Porsche Engineering, baza Sportiva, Iulius Park, etc. Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, contactati-ne cu incredere!
Comision perceput de agentie 2%.

caracteristici:

Suprafata utila: 52MP
Suprafata construita: 62MP
Nr. camere: 2
Nr. dormitoare: 1
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 1

Etaj: 5
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2022

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Chira Dan

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.