FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Casa Moderna 160 mp de Vanzare Belvedere Tg Mures

contacteaza Vezi telefon

Casa Moderna 160 mp de Vanzare Belvedere Tg Mures

DE VANZARE
\ 289.000EUR

Casa Moderna 160 mp de Vanzare Belvedere Tg Mures

nr identificare: 880483

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 4
suprafata: 160 MP (utili)

localizare:

oras: Mureș, Târgu Mureș
cartier: Belvedere
Vezi harta
reprezentant:
Cioanta Simina

Despre proprietate

Vă oferim spre vânzare o casă modernă, cochetă, situată în cartierul Belvedere, într-o zonă liniștită și plină de verdeață. Casa tip D+P+1E+ pod a fost finalizată în anul 2015.
Aceasta ocupă o suprafață utilă de 160 mp și dispune de un teren cu suprafața în 450 mp. Terenul are o deschidere de 12 m.

Moderna locuința este compusă din trei dormitoare, doua băi, dressing, dining, living spațios, bucătărie, hol, balcon deschis , terasă, garaj și un pod deasupra bucătăriei.
Încăperile sunt modern mobilate și amenajate cu gresie, faianță, parchet și geamuri tip termopan. Pe lângă acestea veți avea la dispoziție o curte frumos amenajată cu gazon rulouri, plante decorative și sistem automat de irigare.

Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire pe bază de centrală termică, și de încălzire în pardoseală. Casa este protejată de un sistem de alarmă cu două tastaturi .

Proprietatea se vinde complet mobilată la prețul de 289.000 Euro, preț negociabil.

Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

caracteristici:

Suprafata utila: 160MP
Suprafata construita: 200MP
An constructie: 2015
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 2

Nr. bucatarii: 1
Nr. balcoane: 1

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Cioanta Simina

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.