FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Casa Noua, Corunca, 1600 Mp Teren

contacteaza Vezi telefon

Casa Noua, Corunca, 1600 Mp Teren

DE VANZARE
\ 120.000EUR

Casa Noua, Corunca, 1600 Mp Teren

nr identificare: 870807

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 4
suprafata: 120 MP (utili)

localizare:

oras: Mureș, Corunca
Vezi harta
reprezentant:
Cioanta Simina

Despre proprietate

Vă oferim spre vânzare o casă nouă , în stadiul finisată la CHEIE, situată în Corunca, în Zona Pensiunii Boema , într-o zonă liniștită, ferită de agitația zilnică a orașului, Casa tip P, ocupă o suprafață de 120 mp utili, 150 mp desfășurați, și dispune de un teren spațios cu o suprafață de 1600 mp.
Terenul are o deschidere de 20 m.

Casa este formată dintr-un living spațios, două băi, o bucătărie , trei dormitoare , dressing, cămară, un hol, și o terasă exterioară spațioasă.
Casa construcție din cărămidă de 25 cm, dispune de izolație polistiren de 10, tencuială decorativă, încălzire centrală Bosch, uși și geamuri din lemn stratificat, casa v- a fi finisată la cererea clientului.
Cei interesați pot achiziționa casa La Cheie la prețul de 120.000 Euro.
Termenul de finalizare a casei este anul 2021.

Compania Private Imobiliare a ales cei mai buni și experimentați parteneri în realizarea tranzacțiilor: notar, avocat, evaluator imobiliar, eliberator Certificate Energetice, consultant credite imobiliare, astfel încât o dată cu cea mai bună alegere imobiliară vei primi la pachet și cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.
Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri... ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.
Pentru clienții cumpărători, comisionul este 0%.
Crezi că această proprietate nu corespunde în totalitate nevoilor tale?
Dacă dorești să găsești PROPRIETATEA PERFECTĂ pentru tine și nu ai prea mult timp la dispoziție, CERE AJUTORUL AGENTULUI. Acesta iți va oferi alte SOLUȚII AVANTAJOASE.
CONTACTEAZĂ-NE ACUM, nu am dat greș cu nici un client!

caracteristici:

Suprafata utila: 120MP
Suprafata construita: 150MP
An constructie: 2020
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 2

Nr. bucatarii: 1

Specificatii:

Stadiu: In constructie

Harta:
reprezentant:
Cioanta Simina

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.