FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Casa Vandenberg | Snagov | Zorelelor

contacteaza Vezi telefon

Casa Vandenberg | Snagov | Zorelelor

DE VANZARE
\ 365.000EUR

Casa Vandenberg | Snagov | Zorelelor

nr identificare: 866514

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 4
suprafata: 220 MP (utili)

localizare:

oras: Ilfov, Snagov
Vezi harta
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Inconjurata de Codrii Vlasiei, zona Snagov este, probabil, una dintre cele mai pitoresti locatii rezidentiale, a carei popularitate a crescut progresiv incepand din perioada interbelica pana in prezent.
Aici se afla amplasata locuinta pe care va propunem sa o vizitati:

Cu suprafata utila de 220 mp, Casa Vandenberg este o veritabila bijuterie imobiliara cu potential de investitie. Suprafata terenului masoara in total 1020 mp, casa dispunand de o curte de dimensiuni satisfacatoare, bogata in vegetatie, care, insa, cu un plan de landscaping adevcat, ar putea deveni o reala oaza de liniste si relaxare. Plus valoare este adaugata de zona de foisor, cu spatiu generos acordat gratarului si de aleile din beton care ordoneaza intreaga suprafata a gradinii.

La interior, Casa Vandenberg are o configuratie cu 4 camere, dintre care un living extrem de spatios, 3 dormitoare, o bucatarie inchisa si complet utilata, 4 bai, 2 terase spatioase si garajul cu 2 locuri de parcare.
Certificat Energetic - Clasa A
Stilul arhitectural al interiorului este clasic, cu un puternic accent rustic. Mobilierul masiv in nuante puternice de lemn mahon, grinzile ce sustin tavanele inalte, imbinarile de materiale dure - lemn masiv si metal, dau acestei proprietati o noblete sobra, imblanzita totusi de albul peretilor, ferestrele inalte si elemente de accent in nuante calde.

caracteristici:

Suprafata utila: 220MP
Suprafata construita: 400MP
Suprafata curte: 800MP
An constructie: 2005
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 4

Locuri parcare: 2

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Tur virtual:


Harta:
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.