FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

coronavirus BUSINESS UPDATE. 60 de zile gratuitate la anunturi 

Casa/Vilă cu 7 camere in zona Valea Ghinzii - IMPRESIONANTA

contacteaza Vezi telefon

Casa/Vilă cu 7 camere in zona Valea Ghinzii - IMPRESIONANTA

DE VANZARE
\ 375.000EUR

Casa/Vilă cu 7 camere in zona Valea Ghinzii - IMPRESIONANTA

nr identificare: 2338

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 7
suprafata: 638 MP (utili)

localizare:

oras: Bistrița-Năsăud, Bistrița
cartier: Nord-Est
Vezi harta
reprezentant:
Alecsandrescu Victor

Despre proprietate

Agentia Imobiliara DeLuxe Bistrita ofera spre vanzare o proprietate superba, care te va cuceri de la prima vedere. Casa de locuit, in regim de înălțime demisol, parter si etaj (D+P+1) este amplasată pe un teren in suprafata de 2560 mp și este situată în mun. Bistrita, str. Valea Ghinzii departe de traficul orasului.
Compartimentarea spatiului este deosebita.
La demisol casa dispune de: 2 garaje individuale spatioase, cu rampe prevăzute cu sisteme de degivrare pentru perioada de iarna; 2 dressinguri/spatii de depozitare; o zona generoasa si moderna de living cu o bucatarie deschisa, mobilata si utilata; 2 toalete, o camera tehnica cu spalator si o camera cu temperatura controlata pentru depozitarea alimentelor si bauturilor.
Parter. Intrarea in casa se face prin holul generos ce beneficiaza de garderoba. Zona spatioasa de living este dotată cu geamuri mari ce ofera luminozitate spatiului, zona de luat masa cu semineu si iesire spre o terasa acoperita. Bucataria de la parter este spatioasa avand in compunere o camara pentru depozitare si fiind dotata cu electrocasnice moderne. Bucataria are iesire catre o terasa acoperita mobilata cu un spatiu de luat masa si marchiza pentru zilele insorite. Tot la parter mai regasim un birou si o camera pentru oaspeti. Baia de la parter este moderna si decorata in nuante calde de bej. Scara interioara generoasa imbracata in lemn ne duce la etaj in zona privata.
Etajul este prevazut cu o zonă de relaxare luminoasa si cu iesire pe o terasa acoperita. Dormitorul matrimonial generos cu o baie pe masura se afla in partea dreapta iar in partea stanga sunt 2 dormitoare si o baie spatioasa. Podul casei se poate folosi ca spatiu de depozitare accesul facandu-se de pe terasa de la etaj.
Curtea si gradina sunt amenajate cu pavaj, gazon si plante ornamentale, sistem de irigatie automatizat, iluminat. Proprietatea este deosebita atat prin amplasarea imobilului într-o zona linistita cât și prin calitatea constructiei si a finisajelor.

caracteristici:

Suprafata utila: 638MP
Suprafata construita: 759MP
Suprafata curte: 2300MP
An constructie: 2003
Nr. camere: 7
Nr. dormitoare: 4
Nr. bai: 5

Nr. bucatarii: 2
Nr. balcoane: 2
Locuri parcare: 4

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Alecsandrescu Victor

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.