FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Centrul Vechi, Lux, Ideal apartamentare, aparthotel, birou sau mixt

contacteaza Vezi telefon

Centrul Vechi, Lux, Ideal apartamentare, aparthotel, birou sau mixt

DE VANZARE
\ 690.000EUR +TVA

Centrul Vechi, Lux, Ideal apartamentare, aparthotel, birou sau mixt

nr identificare: 890165

Detalii:

tip: Apartament
camere: 10
suprafata: 600 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: P-ta Unirii
Vezi harta
reprezentant:
Petrescu Elena

Despre proprietate

Va prezentam o proprietate de exceptie, monument istoric, situata in plin Centrul Istoric al Bucurestiului, o zona privilegiata atat din punct de vedere istoric, cat si din punct de vedere vad comercial si pietonal.
Strada pietonala pe care se afla imobilul a beneficiat de lucrari ample de modernizare a retelei de canalizare, a infrastructurii in general, fiind o zona extrem de atractiva atat din punct de vedere turistic, comercial, istoric si arhitectural.
Accesul pe proprietate se face direct din strada principala, o intrare prevazuta cu un hol generos si usa de acces catre proprietatea dispusa pe cele 2 niveluri - et1 si 2 si pod - accesul la etaj se face in prezent printr- o casa a scarii lata, impozanta, din lemn masiv de nuc, excelent conservata si renovata - spatiile existente ale proprietatii ar permite si montarea unui lift (fie la interiorul cladirii, in zona casei scarii, fie pe exteriorul ei - cu acces din curtea interioara)
La Parterul Cladirii, mai sunt alti doi proprietari ce detin spatiile comerciale, pozitionate in stanga si in dreapta intrarii principale in cladire.
Recomandam aceasta proprietate ca investitie imobiliara pentru versatilitatea ei (conversie) fiind pretabila atat pentru rezidenta (apartamentare), cat si pentru investitie de tip apart-hotel, birouri sau mixt.
Dintre beneficiile proprietatii as enumera:
- versatilitatea spatiilor - permite apartamentare - respectiv 2-3 apartamente pe nivel si/sau spatiu mixt birou/apartament - fiecare nivel beneficiind de aproximativ 300 mpc
- strada pe care se afla proprietatea este pietonala, fiind o atractie din punct de vedere turistic, existand la orice ora din zi si din noapte vad pietonal intens.
- proprietatea se preda exact asa cum arata in poze - nu sunt randari - amenajarea fiind facuta in stil clasic (boaserie, usi masive din lemn, parchet din lemn masiv)
- se vinde partial mobilata (se poate vinde exact asa cum este, insa mobilierul se va achita separat)
- toate instalatiile electrice, sanitare au fost schimbate
- cladirea a beneficiat de multiple imbunatiri pe toata durata exploatarii ei
- beneficiaza si de un raport de expertiza structurala de data recenta, proprietarul actual fiind interesat de un proiect de transformare a podului existent in spatiu locuibil
- la etajul 2, aproximativ 150mp sunt in curs de amenajare
- imobilul ar permite si extinderea spatiului locuibil pe verticala - prin transformarea podului existent in spatiu locuibil - proiect aflat in curs de autorizare.
-Exista cate 4 centrale termice (cate2 pe nivel)
- exista aparate de aer conditionat si sistem de ventilatie
- exista o parcare privata la 200m
- acces facil catre mijloace de transport si statia de metrou Unirii la 3 min de mers pe jos
Proprietarul imobilului este o persoana juridica.
Mai multe informatii pot fi oferite telefonic sau in timpul intalnirii pentru vizionarea proprietatii.

caracteristici:

Suprafata utila: 600MP
Suprafata construita: 650MP
Nr. camere: 10
Nr. dormitoare: 8
Nr. bucatarii: 2
Nr. bai: 4

Etaj: 1
Compartimentat: vagon
An constructie: 1910

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Petrescu Elena

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.