FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3
Anunt expirat / dezactivat

contacteaza Vezi telefon

Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3

PROIECT NOU

Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3

nr identificare: 18146

Pret de la: 65.356EUR
Pret pana la: 545.865EUR

localizare:

oras: Brașov, Brașov
cartier: Centrul Nou
Vezi harta
reprezentant:
Zoltan Szasz

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2021
Nr. camere: 1-4
Nr. dormitoare: 0-3


Detalii principale
Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3 s-a nascut din pasiunea pentru frumos, din experienta acumulata in 5 ani de activitate pe piata de real estate si din dorinta de a-ti oferi experienta unui stil de viata premium.
Imbinand calitatea constructiei cu pozitia ultracentrala din Brasov, Cosmopolit vine in intampinarea celor mai exigente asteptari si te conecteaza la cele mai importante puncte de atractie ale orasului.
Identitatea unica a arhitecturii si design-ul deosebit au fost recunoscute si premiate de catre revista REAL ESTATE MAGAZINE cu titlul Award of the Year 2018 ARHITECTURAL IDENTITY and DESIGN

Ansamblul este situat pe str. Mihai Viteazul, Nr 1-3, in spatele restaurantului libanez Amasi. Construit in regim de inaltime S1+S2+P+6 si structurat intr-o gama variata de locuinte, spatii comerciale si birouri, proiectul reprezinta chintesenta intregii noastre evolu?ii. Acesta este un proiect la care intreaga noastra echipa de proiectare din cadrul diviziei Cosmopolit Architecture and Design a lucrat cu pasiune si meticulozitate timp de 18 luni.

Izolatia exterioara va avea un grad de confort termic ridicat si protectie impotriva incendiilor, fiind realizata cu vata bazaltica, placata cu ardezie flexibila si tencuiala decorativa cu autocuratare.

Atat finisajele interioare cat si cele exterioare sunt de cea mai buna calitate: tamplarie exterioara cu geam trepan - VEKA SOFTLINE 76; sistem de incalzire prin pardoseala PURMO - cu automatizare si control al temperaturii digital pentru fiecare camera in parte; video interfon ELEKTRA - cu sistem digital de afisare, lift KONE - o solutie eficienta atat din punctul de vedere al sigurantei catt si din punctul de vedere al costurilor de intretinere, proiectat special pentru cladirile rezidentiale. Prin alegerea detaliilor, iti vei pune amprenta persoanala asupra apartamentului mult visat: placare ceramica MUTINA/MARAZZI import Italia; PARCHET TRIPLU STRATIFICAT; usi interioare LEBO-exclusiv Germania; instalatii sanitare care cuprind dus cu rigola in pardoseala, wc Luna Karag cu capac slim soft close ?i rezervor incastrat Alca.

Divizia de Constructii General Construct il va pune in opera incepand cu luna septembrie 2019 si il va finaliza in vara anului 2021, sub cel mai exigent standard de calitate - STANDARDUL COSMOPOLIT!

Dincolo de standardul inalt de calitate, Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3 i?i va oferi o experienta unica de lifestyle si in sfarsit vei experimenta senzatia de ACASA. Toate detaliile iti vor transmite o stare de liniste interioara, iar starea de ZEN va reflecta valorile interioare care se oglindesc in spatiul inconjurator.

Pentru cea mai potrivita decizie de achizitie, directorul nostru de vanzari ZOLTAN SZASZ iti sta la dispozitie!

Creeaza spatiu in viata ta! Alege COSMOPOLIT!


Descriere Proiect
Suprafete min-max - studio: 49.27-49.52 - apartament cu 2 camere: 52.20-71.32 - apartament cu 3 camere: 79.77-101.16 - apartament cu 4 camere: 92.69-145.28 - penthouse: 94.39-193.59


Facilitati
- Izolatia exterioara realizata cu vata bazaltica, placata cu ardezie flexibila si tencuiala decorativa cu autocuratare.
- tamplarie exterioara cu geam trepan - VEKA SOFTLINE 76;
- sistem de incalzire prin pardoseala PURMO - cu automatizare si control al temperaturii digital pentru fiecare camera in parte;
- video interfon ELEKTRA - cu sistem digital de afisare,
- lift KONE
- placare ceramica MUTINA/MARAZZI import Italia;
- PARCHET TRIPLU STRATIFICAT;
- usi interioare LEBO-exclusiv Germania;
- instalatii sanitare care cuprind dus cu rigola in pardoseala,
- wc Luna Karag cu capac slim soft close si rezervor incastrat Alca.


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament
Vezi imobil
106 2 105.299 Vezi schita
Apartament 113 3 141.395 Vezi schita
Apartament 168 4 260.242 Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Zoltan Szasz

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.