FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Cosmopolit Traian Grozăvescu No7
Anunt expirat / dezactivat

contacteaza Vezi telefon

Cosmopolit Traian Grozăvescu No7

PROIECT NOU

Cosmopolit Traian Grozăvescu No7

nr identificare: 164388

localizare:

oras: Brașov, Brașov
cartier: Centru
Vezi harta
reprezentant:
Zoltan Szasz

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2021
Nr. camere: 1-4
Nr. dormitoare: 1-3


Detalii principale
Cosmopolit Traian Grozăvescu este situat pe fosta platformă a trustului de presă Tipotex și RTT, pe strada Traian Grozăvescu Nr. 7 într-una din cele mai dorite locații din zona centrală a Brașovului. Având un regim de înălțime de S1+S2+P+6 etaje, cu o gamă variată de apartamente, spații comerciale și birouri, Cosmopolit Grozăvescu Nr. 7 reprezintă chintesența întregii noastre evoluții de până acum.


Descriere Proiect
Acesta este un proiect la care întreaga noastră echipă de proiectare, din cadrul diviziei Cosmopolit Architecture & Design, a lucrat cu pasiune și meticulozitate timp de 18 luni. Divizia de construcții Cosmopolit General Construct îl va pune în operă sub cel mai exigent standard de calitate – standardul Cosmopolit! Elementele de arhitectură se completează perfect prin atenția la fiecare detaliu, lucru pe care îl poți remarca în mici note de eleganță: cutiile poștale, mânerul, spațiile comune, toate acestea creând o atmosferă rafinată, senzuală chiar. În clădire există o gamă variată de locuințe, existând apartamente de diferite dimensiuni, de la unu la patru dormitoare sau de tip penthouse. De asemenea, la parter sunt spații comerciale și birouri. O achiziție în acest complex imobiliar este o investiție pentru viitor, valorile premium fiind intens promovate prin stilul unic al complexului Cosmopolit Traian Grozăvescu. Un proiect unic, care oferă siguranță și confort, un proiect care se remarcă prin atenția deosebită la cele mai mici detalii este acest complex din brandul Cosmopolit. Materialele premium utilizate în construcție sunt o altă garanție a calității, deloc de neglijat. Finisajele propuse sunt de calitate superioară: parchet, gresie, faianță, ferestre cu geam termopan și tâmplărie aluminiu, izolație termică și fonică, centrală termică de apartament, obiecte sanitare moderne în baie, lifturi marca KONE, video interfon, iar la subsol sunt situate parcarea subterană și boxele aferente. Cosmopolit Grozăvescu poate deveni căminul tău și al familiei tale, poate fi locul pe care îl vei numi acasă.


Facilitati
- Izolația exterioară realizată cu vată bazaltică, placată cu ardezie flexibilă și tencuială decorativă cu autocurățare.
- tâmplarie exterioară cu geam trepan - VEKA SOFTLINE 76;
- sistem de încălzire prin pardoseală PURMO - cu automatizare și control al temperaturii digital pentru fiecare cameră în parte;
- video interfon ELEKTRA - cu sistem digital de afișare,
- lift KONE
- placare ceramică MUTINA/MARAZZI import Italia;
- PARCHET TRIPLU STRATIFICAT;
- uși interioare LEBO-exclusiv Germania;
- instalații sanitare care cuprind duș cu rigolă în pardoseală,
- wc Luna Karag cu capac slim soft close și rezervor încastrat Alca.Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament 105.15 3 144.732 Vezi schita
Apartament 203 4 574.557 Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Zoltan Szasz

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.