FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Cygnus Residence | Spatios, vedere deschisa,zona Herastrau langa Ambasada Chinei

contacteaza Vezi telefon

Cygnus Residence | Spatios, vedere deschisa,zona Herastrau langa Ambasada Chinei

DE VANZARE
\ 360.000EUR

Cygnus Residence | Spatios, vedere deschisa,zona Herastrau langa Ambasada Chinei

nr identificare: 870222

Detalii:

tip: Apartament
camere: 3
suprafata: 122 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Herastrau
Vezi harta
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Un apartament de lux intr-o zona rafinata! Standardele inalte de calitate, functionabilitatea maxima, balcoanele spatioase, intimitate sunt criteriile ce definesc acest apartament. Apartamentul de lux cu 3 camere este amplasat la etajele 4+5 retras al unui imobil din zona Herastrau, finalizat in 2006. Cu o suprafata utila de 122 mp, compartimentarea interioara este realizata astfel: zona de living cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, 3 bai. Finisajele si dotarile apartamentului sunt realizate cu materiale de calitate premium. Mobilat si utilat modern. Interioarele apartamentelor asigura confortul locatari, avand astfel posibilitatea de modificare şi personalizare a spaţiilor în funcţie de necesităţile fiecăruia. Avand ca scop crearea unui spaţiu perfect pentru rezidenti,interioarele sunt prevazute cu ferestre mari şi înălţimi generoase. Materialele finisajelor fac parte din gama lux si provin de la furnizori internationali. Apartamentul este dotat cu aer condiţionat si centrală termică proprie. Accesul în interiorul clădirii se va face pe baza cartelelor. Separat, se poate achizitiona un loc de parcare pentru suma de 15.000 euro si o boxa pentru suma de 5.000 euro. Conexiunea dintre clădire şi zona de parcare subterană este deservită de lift.
Certificat Energetic - Clasa A.
Vecinatati zona: mijloace de transport in comun, sedii business, centre medicale, scoala, gradinita, parc, sala fitness, restaurante, cafenele.

caracteristici:

Suprafata utila: 122MP
Suprafata construita: 244.37MP
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 3

Etaj: 4
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2006

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.