FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Domenii Penthouse 4 cam | LUXURIA

contacteaza Vezi telefon

Domenii Penthouse 4 cam | LUXURIA

DE VANZARE
\ 534.000EUR +TVA

Domenii Penthouse 4 cam | LUXURIA

nr identificare: 878312

Detalii:

tip: Penthouse
camere: 4
suprafata: 134 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Domenii
Vezi harta
reprezentant:
IMPACT

Impact Developer & Contractor S.A.
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

DOMENII - Expozitiei, Penthouse-Duplex 4 camere in LUXURIA RESEIDENCE, situat în noul pol de dezvoltare al orașului, lângă Parcul Herăstrău, Luxuria Residence oferă un nivel ridicat de calitate a locuirii. Proiectul deține certificarea BREEAM Excellent, este premiat în cadrul competiției imobiliare International Property Awards cu distincția ARCHITECTURE MULTIPLE RESIDENCE și desemnat BEST UPSCALE PROJECT OF THE YEAR de către publicația THE TIMES – Investing in Property.

Luxuria Residence este dezvoltat la standarde de calitate internaționale, cu design și amenajare peisagistică în stil occidental. Finisajele premium se împletesc armonios cu facilitățile dedicate rezidenților: 9.650 mp de spații verzi, acces securizat, locuri de joacă, un centru de fitness dotat cu aparatură de ultimă generație, servicii de mentenanță, lounge de business, precum și spațiu pietonal generos, locurile de parcare pentru rezidenți fiind exclusiv subterane.

Înalte (2,8 – 3 m) și spațioase, apartamentele beneficiază de dotări și finisaje premium, precum încălzire prin pardoseală, obiecte sanitare Villeroy&Boch și Laufen, termostat pentru reglarea temperaturii în fiecare cameră, uși cu închidere magnetică marca Pinum, marmură în băi și bucătării, parchet triplustratificat din lemn, tâmplărie din aluminiu marca Schuco. Terasele au suprafețe generoase, iar apartamentele de la parter se continuă cu grădini.

caracteristici:

Suprafata utila: 134MP
Suprafata construita: 197.5MP
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. terase: 2
Nr. bai:

Etaj: 10-11
Locuri parcare:
Parcare: -
Compartimentat: -
Orientare: -
An constructie:
An renovare:

Specificatii:

Finisaje: Gresie , Faianta, Parchet

Tamplarie: Aluminiu

Bucatarie: Nemobilata, Inchisa

Incalizire: Centrala Proprie

Mobilat: Nemobilat

Facilitati: Administrare, Paza, Spa , market

Documente:

Video:


Tur virtual:


Harta:
reprezentant:
IMPACT

Impact Developer & Contractor S.A.
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.