FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Duplex 4 camere - One Herastrau Plaza

contacteaza Vezi telefon

Duplex 4 camere - One Herastrau Plaza

DE VANZARE
\ 700.000EUR +TVA

Duplex 4 camere - One Herastrau Plaza

nr identificare: 871565

Detalii:

tip: Apartament
camere: 4
suprafata: 148 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Herastrau
Vezi harta
reprezentant:
Racoviceanu Serban

Despre proprietate

Sunview are bucuria de a va prezenta un minunat duplex cu 4 camere in complex One Plaza Herastrau. Este vorba despre o locuinta amplasata la etajul 8 si 9 din 10, intr-un bloc finalizat anul anterior.
Livingul este la etajul 8 si are 40mp, loc de unde ai acces la terasa de mari dimensiuni 67mp. Pe acelasi nivel regasim si bucataria open space , plus un grup sanitar de serviciu. La urmatorul nivel gasim 2 dormitoare simple cu o baie, plus master bedroom-ul cu baie en-suite care are si un dressing dedicat. Toate acestea sunt distribuite pe o suprafata utila de 153 de mp + terasa 67 insumeaza aproximativ 220 de mp, de care sa te bucuri de absolut orice clipa.
Designul este unul minimal, modern perfect pentru linistea de care ai nevoie dupa o zi de munca stresanta la birou.
Daca te regasesti printre pasionatii de masini nu-ti face griji, vei beneficia de doua locuri de parcare subterane care sa-ti apere autoturismele de intemperiile naturii.

Asadar, avem: zona buna, o suprafata utila vasta, lumina, design minimal, trei bai, o terasa mare, doua locuri de parcare si un pret pe masura, dar daca tu nu ne crezi ca este apartamentul perfect, hai sa te convingi!

caracteristici:

Suprafata utila: 148MP
Suprafata construita: 180MP
Nr. camere: 4

Etaj: 8
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2019

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Racoviceanu Serban

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.