FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Gemini Penthouse | locuinta de lux in Satul Francez | Comision 0%

contacteaza Vezi telefon

Gemini Penthouse | locuinta de lux in Satul Francez | Comision 0%

DE VANZARE
1.150.000EUR

Gemini Penthouse | locuinta de lux in Satul Francez | Comision 0%

nr identificare: 241681

Detalii:

tip: Penthouse
camere: 4
suprafata: 238 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Herastrau
Vezi harta
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Adesea, in cautarea unui apartament de lux, considerentul spatiului disponibil este un factor foarte important de luat in calcul in decizia de cumpararea.
In ceea ce priveste Gemini Penthouse, este vorba de o suprafata utila mai mult decat generoasa, de 238 mp, care consta in doua apartamente in oglinda, incadrate la exterior de o superba terasa cu vedere panoramica asupra unei zone excusiviste a capitalei.

Finalizata in anul 2008, cladirea de 6 etaje care gazduieste acest spectaculos penthouse este amplasata pe strada Aron Cotrus, in proximitatea parcului Herastrau, aproape deopotriva de linistea naturii si de facilitatile uzuale ale unui oras ce freamata de activitate si oportunitati. De aici, la ultimul etaj, privelistea este, in sine, o poveste aparte, ce se infiripa cu usurinta si in mod placut in memorie. Locul de parcare este inclus in pretul de vanzare al apartamentului, iar linistea si intimitatea absoluta va este garantata de indata ce invartiti pentru prima data cheia in usa de la intrare.

Gemini Penthouse este dispus longitudinal pe o suprafata toala de 273 mp, iar configuratia "in oglinda" a dependintelor contribuie la unicitatea si farmecul locului. Cele 4 camere sunt amenajate respectand o linie de design unitara, dar avand fiecare cate o functionalitate distincta. Spatiul in care membrii familiei isi vor petrece mare parte din timp - zona de living &dining - este vasta, cu o dispozitie "open space", fluida si primitoare. Elementele de design de aici imbina ingenios sobrietatea rezervata dormitrorului matrimonial si a camerelor de oaspeti, cu o oarecare candoare naturala a elementelor de accent ce inveselesc fara indoiala sufrageria si zona pentru luat masa.

Bucataria Aster, fabricata pe comanda in Italia, este complet utilata cu electrocasnice pentru care nu s-a facut niciun fel de rabat de la exigentele calitative. Dintre dotari amintim:
Hota profesionala, frigider Liebher side by side
Electrocasnice Ariston, frigider vinuri Siemens

In afara de configuratia inedita, spatiul disponibil si linia de design aleasa pentru mobilier, un alt capitol demn de amintit in conturarea penrsonalitatii acestui penthouse il reprezinta finisajele:
Marmura, semineu cu sticla neagra
Aparate electrice Btcino, spoturi profesionale
Sistem casa inteligenta
Tamplarie
Parchet din lemn masiv
Sistem audio profesional Yamaha
Climatizare Daikin
Tavane casetate cu barisol si iluminare LED
Mobilier bai Crion Design din corian.
Accesorii bai NK Porcelanosa design

O atentie deosebita a fost acordata sistemelor de alarma si supraveghere video. ccesul in Gemini Penthouse se face cu amprenta, direct din lift, iar gratie sistemului de alarma Paradox Canada, va puteti bizui pe liniste si siguranta sporita.

caracteristici:

Suprafata utila: 238MP
Suprafata construita: 273MP
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 5

Etaj: 6
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2008

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.