FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Heimdall Suite | Penthouse 4 camere Kiseleff

contacteaza Vezi telefon

Heimdall Suite | Penthouse 4 camere Kiseleff

DE VANZARE
\ 1.400.000EUR

Heimdall Suite | Penthouse 4 camere Kiseleff

nr identificare: 870668

Detalii:

tip: Penthouse
camere: 4
suprafata: 203 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Kiseleff
Vezi harta
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Paradisul cu accent industrial poate suna oximoronic, insa, daca omul si-a imaginat pana acum in fel si chip cum ar arata locul perfect, totul este posibil.
Un astfel de loc se afla nu foarte departe, in tangibilul si efervescentul Bucuresti, ascuns de zgomot si forfota in frumoasa zona Kiseleff.

Heimdall Suite este un apartament cu 4 camere, 3 locuri de parcare si o superba, serena si suficient de spatioasa terasa, incat nu putem sa nu o mentionam.
Situat la ultimul etaj al unui imobil cu 3 nivele, acest penthouse iese din tiparele clasice ale apartamentelor de lux prin mai multe caracteristici specifice.
- baile, in numar de 4, sunt extrem de spatioase fiecare
- design-ul unitar al spatiului reprezinta un interesant mix eclectic, industrial si contemporan
- peisagistica terasei este simpla, insa confera un confort vizual deosebit, dand senzatia unei oaze de liniste atat de necesara si contrastanta stilului de viata industrial.
- desi a fost finalizata in anii 70, cladirea ce gazduieste acest penthouse este iesita din tiparele socialiste de constructie, oferind un generos spatiu locativ de 204 mp pentru aceasta proprietate.

Deloc de neglijat este si facilitatea celor 3 locuri de parcare, insa, oricat de mult am incerca sa descriem acest mix interesant de stiluri indraznete ce se combina uluitor de airmonios, cel mai bine este atunci cand, la fata locului, îi puteti simti energia si decideti asumat daca acesta va fi urmatoarea dumneavoastra locuinta.
Va invitam, asadar, sa ne contactati in vederea programarii unei vizionari.

caracteristici:

Suprafata utila: 203MP
Suprafata construita: 290MP
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 4

Etaj: 3
Compartimentat: decomandat
An constructie: 1970

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.