FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Helder Residence | Apartament cochet cu finisaje premium, super pozitie

contacteaza Vezi telefon

Helder Residence | Apartament cochet cu finisaje premium, super pozitie

DE VANZARE

Helder Residence | Apartament cochet cu finisaje premium, super pozitie

nr identificare: 8530

Detalii:

tip: Apartament
camere: 3
suprafata: 85 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Aviatorilor
Vezi harta
reprezentant:
Badita Cosmin

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Inchideti ochii si imaginati-va cel mai permisiv si luminos spatiu de locuit. Urmati cursul firesc al navigarii dintr-o incapere in alta si incercati sa vizualizati detaliile care fac din acest spatiu sa fie propria dumneavoastra locuinta.
Aceasta poate fi Helder Residence.
Situat in zona Aviatorilor, cu acces la tot ce este important intr-un oras cu pretentii cosmopolite, acest apartament este ideal pentru persoanele care adora deschiderile open space, linistea si simplitatea. Configurat inteligent, cu suficient spatiu rezervat fiecarei dependinte, finisat ultramodern si cu tot confortul si caldura ce o confera lumina naturala, Helder Residence este locul de pornire al planurilor pentru un viitor confortabil.

Cladirea in care este situat apartamentul este finalizata in anul 2006, iar etajul 2 ii confera o inaltime suficienta pentru a surprinde o vedere de ansamblu asupra frumoaselor imprejurimi, mai ales din terasa de 15 mp cu ferestre de sus pana jos. Dispuneti de toate facilitatile firesti (cablu TV, internet, telefon, contor electric, contor pentru gaz, apometre, centrala proprie), in vreme ce va puteti bucura din plin de finisajele ultra-moderne, din materiale premium.

Suprafata construita a apartamentului este de 120 mp, insa modul in care veti dori sa dispuneti de spatiul disponibil ramane la libera dumneavoastra alegere.
Pentru aceasta, va invitam cu drag sa programati o vizionare pentru Helder Residence si nu veti ramane dezamagiti de ceea ce vi se va prezenta.

caracteristici:

Suprafata utila: 85MP
Suprafata construita: 120MP
Nr. camere: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: 2
Compartimentat: semidecomandat
An constructie: 2006

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Badita Cosmin

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.