FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

HERASTRAU PARC 2 camere

contacteaza Vezi telefon

HERASTRAU PARC 2 camere

DE VANZARE
\ 140.000EUR +TVA

HERASTRAU PARC 2 camere

nr identificare: 866537

Detalii:

tip: Apartament
camere: 2

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Herastrau
Vezi harta
reprezentant:
REMAX OPTIMUS

Despre proprietate

Zona Baneasa - Herastrau, sectorul 1, Herastrau Boutique Residence imbina perfect atmosfera unui imobil linistit si modern cu viata agitata din zona de nord a capitalei.
Fie ca aveti chef de o iesire pe jos in Parcul Herastrau sau de o sesiune de shopping la mall, aveti nevoie de maxim 10 min, fara sa scoateti masina din garaj.
Amplasat in spatele hotelului Phoenicia Grand si a complexului Cortina, accesul se face din Bulevardul Aerogarii, o artera importanta care duce catre Soseaua Bucuresti Ploiesti/Centura/Aeroportul Otopeni sau catre centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.
Imobilul tip boutique are regimul de inaltime S+P+7E si este format din 28 de apartamente noi cu 2 si 3 camere.
Pe fiecare etaj sunt 4 apartamente. Exista un spatiu tehnic pe hol unde sunt montate centralele individuale, pentru o mai usoara intretinere dar si pentru a nu ocupa spatiu in apartament.
Exista patru tipuri de apartamente de 2 si 3 camere. Suprafetele sunt disponibile astfel: apartament 2 camere – 60 mp, apartament 2 camere – 64 mp, apartament 3 camere – 75 mp si apartament 3 camere – 87 mp.
Fiecare apartament are unul sau doua balcoane tip terasa iar finisajele atent alese si de calitate, completeaza imaginea acestui imobil de lux.
Apartamentele sunt semidecomandate si inteligent impartit spatiul pentru a beneficia de fiecare unghi pe care il aveti la dispozitie.
Herastrau Boutique Residence pune la dispozitia proprietarilor un garaj subteran dar si locuri de parcare in exteriorul imobilului.
Diferite tipuri de apartamente disponibile la fiecare etaj.
Proiectul este in curs de executie cu termen de finalizare Septembrie 2020.

caracteristici:

Nr. camere: 2
Nr. dormitoare: 1
Nr. terase: 1
Nr. bai:

Etaj: 3
Locuri parcare: 1
Parcare: Interior
Compartimentat: semidecomandat
Orientare: Nord Vest
An constructie: 2020
An renovare:

Specificatii:

Finisaje: Gresie , Faianta, Parchet

Tamplarie: Pvc

Bucatarie: Deschisa

Mobilat: Nemobilat

Facilitati: Administrare

Documente: In lucuru

Video:


Harta:
reprezentant:
REMAX OPTIMUS

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.