FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Imperium Suite | Apartament de LUX in 49 Gafencu | 217 mpc, terasa 50 mp

contacteaza Vezi telefon

Imperium Suite | Apartament de LUX in 49 Gafencu | 217 mpc, terasa 50 mp

DE VANZARE
570.000EUR +TVA

Imperium Suite | Apartament de LUX in 49 Gafencu | 217 mpc, terasa 50 mp

nr identificare: 15732

Detalii:

tip: Apartament
camere: 4
suprafata: 135 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Herastrau
Vezi harta
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

In ultimii ani, mixul de stiluri a produs rezultate formidabile in designul interior.
In cazul apartamentului pe care va propunem sa il vizionati, fiecare element aduce cu sine avantajele unei zone exclusiviste cu potential enorm.

Imperium Suite este situat in zona Herastrau, la etajul 2 al unei cladiri de locuinte finalizata in anul 2017. Va veti bucura ce frumoasele imprejurimi din extrem de spatioasa terasa a apartamentului, insa adevaratul farmec il confera maniera eleganta in care sunt imbinate piesele de mobilier, din 3 stiluri distincte de design.
La prima vedere, incantator este spatiul util - 143 mp utili, configurat cu lejeritate, urmand fluidizarea accesului in incaperi si confortul vizual la fiecare pas. Cele 4 camere sunt spatioase, loc de cinste intre acestea avand zona de living. Cu un decor interior modern, in tonuri industriale si cu accente calde ecclectice, sufrageria acestui apartament este, in sine, o intreaga poveste.
Domitoarele se conformeaza tonului decorativ, pornind de la finisajele atent selectate si pana la confortul vizual creat de imbinarile cromatice ale mobilierului. Calitatea superioara a finisajelor este urmarita si in selectia de materiale utilizate la decorarea celor doua bai si a bucatariei. Veti avea suficient spatiu pentru depozitare, va veti bucura de luminozitate naturala complementara intregului design interior si veti fi aprecia cu adevarat comfortul vizual al apartamentului atunci cand, dupa zi obositoare de munca, va veti intinde pe canapeaua din sufragerie si veti respira usurati ca sunteti, in sfarsit, "acasa".
Nici macar stresul cautarii unui loc de parcare nu va mai exista pentru dumneavoastra: in pretul de vanzare al apartamentului este inclus un loc de parcare.
*Sunt fotografii reale ale apartamentului!NU sunt randari!

caracteristici:

Suprafata utila: 135MP
Suprafata construita: 216MP
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: 2
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2017

Specificatii:

Tur virtual:


Harta:
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.