FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

coronavirus BUSINESS UPDATE. 60 de zile gratuitate la anunturi 

Mamaia 507

PROIECT NOU

Mamaia 507

nr identificare: 16944

localizare:

oras: Constanța, Mamaia
cartier: Butoaie
Vezi harta
reprezentant:
SolidHouse

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2020
Nr. camere: 1-3
Nr. dormitoare: 0-2

Detalii principale
Visezi sa ai marea la picioare si briza sa iti bata la geam?!
Solid House Mamaia 507 Butoaie amplasat intre doua ape , chiar pe malul Lacului Siutghiol si la 2 minute de Marea Neagra , iti ofera privilegiul de a locuii in aceasta zona exclusivista din Mamaia ! Potrivita atat ca locuinta de vacanta si escapade de weekend la malul marii , cat si ca locuita permanenta sau investitie pentru inchiriat, in care rasariturile si apusurile vor fi la fereastra locuintei tale. Apartementele se vor preda la cheie cu finisaje incluse si utilitati trase . Alege unul din Apartamentele sau Garsonierele spatioase si bucura-te de numeroasele atractii din apropiere , terase , restaurante, cluburi , plaje de lux , centre de agrement etc Complexul rezidential va ofera numeroase facilitati : ~ Acces restrictionat cu Bariera automatizata si gard ~ Parcare subterana in 2 subsoluri ~ Loc de joaca pentru copii ~ Spatii verzi ~ Paza si Monitorizare video ~


Descriere Proiect
Alege unul din apartamentele sau garsonierele spatioase si bucura-te de numeroasele facilitati din apropiere, terase, restaurante, cluburi, plaje de lux, centre de agrement etc. Alege unul din cele 237 de apartamente dispuse in 4 scari cu regim de inaltime S + P + 6 - 8E cu suprafete cuprinse între 67.96; 77.47 mp la apartamentele cu 2 camere, suprafata de 102.05 mp la apartamentele cu 3 camere si suprafete cuprinse intre 46.25; 59.73 mp la garsoniere, ce se predau complet finisate si dotate cu usi, centrala si calorifere, gresie /parchet, faianta, aer conditionat, tamplarie pvc cu geam termopan, obiecte sanitare, instalatii electrice, termice, sanitare, de gaz si beneficiaza de solutii avantajoase de finantare: * Plata in Rate la Dezvoltator; * Plata Esalonata; * Plata integrala cu Discount; * Plata prin credit. Construim dorinte si le dam forma celor mai confortabile si sigure locuinte care devin ACASA pentru mii de persoane! Construim SOLID, cream legaturi SOLIDE! Noi construim mai mult decat o casa! Construim o comunitate SOLIDA!


Facilitati
Complexul rezidential va ofera numeroase facilitati:

~Acces restrictionat cu Bariera automatizata si gard;
~Parcare subterana in 2 subsoluri;
~Loc de joaca pentru copii;
~Spatii verzi;
~Paza si Monitorizare video.


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament 70.63 3 126.700 +TVA Vezi schita
Apartament 70.63 3 121.900 +TVA Vezi schita
Apartament 53.35 2 100.000 +TVA Vezi schita
Apartament 53.50 2 98.000 +TVA Vezi schita
Apartament 53.35 2 97.000 +TVA Vezi schita
Apartament 38.10 1 75.000 +TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
SolidHouse

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.