FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Masterpiece Villa // 940 sqm // 4 parking spaces // Domenii

contacteaza Vezi telefon

Masterpiece Villa // 940 sqm // 4 parking spaces // Domenii

DE VANZARE
\ 3.500.000EUR

Masterpiece Villa // 940 sqm // 4 parking spaces // Domenii

nr identificare: 907016

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 9
suprafata: 646 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Domenii
Vezi harta
reprezentant:
Buftea Madalina

MADDAX Luxury Properties
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Maddax are placerea sa prezinte o vila exclusivista intr-un cartier eterogen din punct de vedere al stilurilor arhitecturale, dar caracterizat de fatade cu un raport plin/gol traditional. Astfel, aspectul exterior propus este dominat de masivitatea volumului etajelor 1 si 2 ce pluteste peste parterul retras si este strapuns de decupaje ce permit luminii sa patrunda in incaperi.

Locuinta este dezvoltata pe 5 niveluri si prin dimensiunea spatiilor, programul functional si calitatea finisajelor se incadreaza intr-o categorie superioara de locuire.

S-a urmarit o fluiditate spatiala in relatia interior / exterior, orizontal / vertical.
La subsol, pe langa spatiile tehnice, se afla o zona spa, incluzand piscina, sala gimnastica, sauna si anexele. Spatiul piscinei se continua printr-un perete vitrat cu o curte engleza ce comunica printr-o scara cu gradina de la parter. Astfel, desi aflat complet sub nivelul terenului, subsolul beneficiaza de lumina naturala.
Nivelul parterului este dedicat integral activitatilor de zi, cuprinzand camera de zi si locul de luat masa intr-un spatiu generos comun, precum si bucataria si nodul de circulatie verticala (scara si ascensor). Zona destinata camerei de zi se extinde pe inaltimea a doua nivele, comunicand vizual cu etajul 1, unde sunt amplasate un birou si o galerie ce deserveste biblioteca desfasurata pe un perete cu inaltime dubla.
Pe langa aceste doua functiuni, la etajul 1 se mai regaseste un dormitor matrimonial cu anexele necesare nivelului de confort urmarit.
La etajul 2 sunt amplasate inca 2 dormitoare, fiecare cu baie, dressing si terasa proprii.
La etajul 3 (mansarda) de gaseste un apartament independent functional ce se extinde pe o terasa perimetrala ce ofera o panorama frumoasa asupra cartierului. Volumul etajului 3 este o prezenta discreta, fiind retras si finisat in culori inchise pentru a respecta caracterul si regimul de inaltime modest al zonei.

Finisajele sunt realizate cu placari din piatra naturala (marmura import Italia), pardoseli si pereti in toate grupurile sanitare, bucatarie si holul de la intrare.
Pardoselile incaperilor si spatiilor de circulatie sunt realizate cu parchet stratificat Stejar cu grosime de 14mm, import Italia. Obiectele sanitare sunt de tip Villeroy & Bosch, iar bateriile pentru obiecte sanitare marca Kludi Germania. Ascensorul marca Schindler pentru 5 persoane, cu tehnologie de actionare inovatoare si propulsie electrica, cu 5 opriri, deserveste toate nivelele cladirii. Zona destinata relaxarii cuprinde: sala de sport/hobby de 38 mp, piscina cu sistem de inot contra curentului cu dim 9 x 3,5 m si adancime de 1,5 m, si sauna din lemn de molid nordic cu zidarie de sare Himalaya, set meloterapie si panou de comanda. Bucataria complet mobilata. Incalzire prin centrala termica proprie, sursa energetica gaz natural.

Pentru mai multe detalii, suntem aici pentru tine.

caracteristici:

Suprafata utila: 646MP
Suprafata construita: 933.5MP
Suprafata curte: 295MP
An constructie: 2021
Nr. camere: 9
Nr. dormitoare: 4
Nr. bai: 7

Nr. bucatarii: 1
Locuri parcare: 4

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Buftea Madalina

MADDAX Luxury Properties
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.