FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Nordis Brasov 5*****
Anunt expirat / dezactivat

contacteaza Vezi telefon

Nordis Brasov 5*****

PROIECT NOU

Nordis Brasov 5*****

nr identificare: 879142

Pret de la: 85.492EUR
Pret pana la: 565.300EUR + TVA

localizare:

oras: Brașov, Brașov
cartier: Warthe
Vezi harta
reprezentant:
Nordis Group

Detalii principale

Tip proiect: -, Apartament

Finalizare: 2023
Nr. camere: 1-2-3-4
Nr. dormitoare: 1-2-3


Detalii principale
Nordis Brasov 5*****

Noul ansamblu rezidențial și hotelier Nordis Brașov 5***** redefinește standardele proprietăților de lux din România. Complexul este localizat lângă Rezervația Naturală Warthe, pe Drumul Poienii, la 5 minute distanță de Piața Sfatului si 10 minute de Poiana Brasov. La Nordis Brașov vei descoperi frumusețea atracțiilor locale și te vei bucura de servicii premium de 5 stele.
Descriere Proiect
Ansamblul Nordis Brașov dă o nouă definiție luxului – cele 5 clădiri independente cu regim mic de înălțime transformă experiența de a locui într-o casă de vacanță, creând un nou standard de confort și eleganță. Priveliștea spectaculoasă spre Brașov, piscina infinity și restaurantele panoramice sunt doar câteva dintre caracteristicile celui mai luxos ansamblu rezidențial și hotelier din Brașov. Brasov este al doilea cel mai vizitat oras din țară, după București, și se numără printre cele mai frumoase locuri din Europa. Cunoscut pentru centrul său istoric de poveste, pentru pârtiile largi de schi din apropiere și stilul de viață efervescent din centrul orașului, Brasovul este cu siguranță un loc în care merită să trăiești. Nordis Brasov este o locaţie excelentă pentru vacanţă şi o investiţie sigură şi profitabilă. Clienţii pot alege dintre cele două variante: -rezidenţial – cumpără un apartament rezidenţial de care se pot bucura oricând, drept casă de vacanţă sau locuinţă permanentă; -hotelier – cumpără o cameră de hotel de a cărei închiriere se ocupă reprezentanţii Nordis, iar ei primesc o chirie lunară fixă; această investiţie generează un randament garantat de 7%.


Facilitati
Facilitati ansamblu
158 camere de hotel
43 apartamente rezidențiale
Piscină infinity
900 mp SPA
3 săli de conferință
Loc de joacă pentru copii
135 locuri de parcare subterane
400 mp lobby elegant
Cinema room
Restaurant panoramic
Sală de fitnessVideo:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
Nordis Group

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.