FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Penthouse Decebal Calea Calarasilor Piata Muncii Terasa 30 mp

contacteaza Vezi telefon

Penthouse Decebal Calea Calarasilor Piata Muncii Terasa 30 mp

DE VANZARE
\ 243.735EUR

Penthouse Decebal Calea Calarasilor Piata Muncii Terasa 30 mp

nr identificare: 880678

Detalii:

tip: Apartament
camere: 4
suprafata: 104.68 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: P-ta Muncii
Vezi harta
reprezentant:
Bumbacaru Gabriel

Despre proprietate

BBH Estate va propune un superb apartament cu 4 camere in zona Decebal, pe strada Agricultori, intr-o zona foarte linistita la doar cateva minute de mijloace de transport in comun si la doar 7 minute de mers de statia de metrou Piata Muncii. Apartamentul se afla intr-un imobil de 5 etaje cu finalizare vara anului 2021. Apartamentele sunt foarte spatioase, luminoase si cu finisaje ultramoderne. Zona cu vecini prietenosi, iar in proximitate se gasesc magazine, supermarketuri, restaurante, cafenele si farmacii. Apartamentul este construit de un dezvoltator cu experienta, calitatea constructiei si a finisajelor este una ridicata si datorita faptului ca imobilul este inca in constructie, fiecare dintre viitorii proprietari isi poate alege finisajele dupa propriul gust.

Fiecare apartament poate dispune contra cost de loc de parcare la subsolul imobilului.

Preturile apartamentelor nu includ TVA.

Agricultori 107 Residence este un imobil nou, amplasat in zona Piata Muncii, in zona linistita de case pe strada Agricultori. Cu un numar de doar 16 de apartamente si un regim de inaltime D+P+5R, blocul ofera atat intimitate si confort locatarilor, cat si suprafete foarte generoase si compartimentari bine gandite.

Noul proiect ofera o locatie excelenta, imbinand inalte standarde de calitate si finisaje premium cu elemente practice. Fiecare tip de apartament din Agricultori 107 Residence este gandit pentru a oferi un nivel crescut de functionalitate si utilizare a spatiului, oferind astfel un inalt grad de confort.

Blocul are 5 etaje si este compus din 16 apartamente cu diferite tipuri de compatimentari, practic pe fiecare etaj exista cate 2 apartamente cu 2 camere spatioase si o garsoniera generoasa, ultimul etaj fiind retras si avand un penthouse cu 4 camere si o terasa de 30 mp, astfel, cei care cauta o locuinta in zona Calarasi/Piata Muncii cu siguranta vor avea optiuni.

Agricultori 107 Residence se afla la 650 metri de statia de metrou Piata Muncii, cu multe optiuni pentru transport, autobuz, troleibuz si tramvai. Zona Piata Muncii ofera multe puncte de interes - scoli, gradinite, restaurante, centre comerciale, cat si acces rapid catre principalele artere centrale de circulatie.

Te asteptam cu entuziasm!

Cu drag, echipa BBH ESTATE!

Aceasta proprietate este promovata de catre Gabriel Bumbacaru.

caracteristici:

Suprafata utila: 104.68MP
Suprafata construita: 156MP
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 3

Etaj: 4
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2020

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Bumbacaru Gabriel

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.