FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Pret
  • Pret
Suprafata
  • Suprafata

Penthouse superb în Cluj, zona Andrei Mureșanu

DE VANZARE
355.000EUR

Penthouse superb în Cluj, zona Andrei Mureșanu

nr identificare: 1201

Detalii:

tip: Penthouse
camere: 4
suprafata: 192.65 MP (utili)

localizare:

oras: Cluj, Cluj-Napoca
cartier: Andrei Muresanu
Vezi harta
reprezentant:
PETRICE Camelia

Metropolitan Real Estate
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Pentru pasionații de lux și răsfăț avem o proprietate de-a dreptul luxuriantă: Penthouse de Lux în cartierul clujean Andrei Mureșanu.
Penthouse-ul se află la etajele 3 și 3 retras ale imobilului structurat S+P+3E+4R. Proprietatea beneficiază de o poziționare excelentă, într-o zonă verde de case, cu panoramă 360 de grade către zona Observator, Calea Turzii, Grădina Botanică și Centrul Vechi.

Cuvintele cu greu pot descrie interiorul acestei proprietăți: bun gust, rafinament, eleganță, mobilier de lux, materiale, echipamente și electrocasnice unicat import Italia, design, clasă, spații mari, elegante, vitrate, dormitor matrimonial regal, băi cu pereții transparenți, pereți cortină ce pun în valoare priveliștea panoramică superbă.

Detaliile tehnice aproape că nu mai contează în fața rafinamentului și eleganței, dar voi aminti câteva, pentru curioși: proprietatea se întinde pe 193 mp utili plus 120 mp terase și este format din 4 camere, 4 băi, 3 terase desfășurate astfel:
Etajul 3: living cu bucătărie și zona de dining cu deschidere spre terase, hol, baie, dormitor cu zona de dressing, dormitor secundar cu baie proprie, două terase spațioase de 30,5 mp și scara interioară de acces către nivelul superior.
Etajul 4: dormitor matrimonial cu baie, hol, baie de serviciu și o terasă generoasă cu vedere panoramică în suprafață de 88,75 mp.

Chiar dacă imaginile vorbesc de la sine, vă invităm să vă convingeți singuri de toate acestea, la fata locului.

caracteristici:

Suprafata utila: 192.65MP
Suprafata construita: 350MP
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 4

Etaj: 3
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2008

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
PETRICE Camelia

Metropolitan Real Estate
contacteaza

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.