FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Pret
  • Pret
Suprafata
  • Suprafata

Santa Maria Bay Residence Constanta

DE VANZARE
849.250EUR +TVA

Santa Maria Bay Residence Constanta

nr identificare: 12867

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 8
suprafata: 315 MP (utili)

localizare:

oras: Constanța, Constanța
cartier: Faleza Nord
Vezi harta
reprezentant:
SANTA MARIA BAY

Fincogero SPA
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Preturile acestor tipuri de vile incep de la 849250 euro + TVA
Vilele se vand finisate si nemobilate

Acesta tipologie de vile este cea mai spatioasa, cu o suprafata construita de cca 430 mp pe toate cele 3 etaje. Etajele sunt accesibile atat prin intermediul scării interioare cat și al ascensorului privat.

Parterul dispune de un hol spațios, o zonă unde puteți servi masa, un salon, o bucătărie , un birou, o spălătorie și o baie pentru oaspeți. Etajul este compus din trei dormitoare fiecare dispunand de baie proprie, spațiu de depozitare și balcoane. Mansarda este configurata ca un apartament, fiind compus din dormitor, baie, bucătărie, o zonă de luat masa precum și o sufragerie.

Toate vilele includ terase exterioare și balcoane cu vedere către spațiile verzi relexante și Marea Neagră. Terasele sunt ideale pentru relaxare in aer liber cu familia si prietenii, prilej totodată pentru a vă bucura de frumusețea naturii din vecinătatea complexului.

Toate vilele sunt prevăzute cu grădini private spațioase, cu zone amenajate pentru parking. Fiecare vilă este complet separată și independentă de celelalte, inclusiv din punct de vedere al structurii. La exterior exista predispozitia de a se monta o bucatarie de vara.

- etajele superioare sunt accesibile atat prin intermediul scării interioare cat și al ascensorului privat. Parterul dispune de un hol cu un salon spatios, o zonă unde puteți servi masa impreună cu familia,o bucătărie luminoasa , un spatiu de relaxare, veranda, baie pentru oaspeți si spălătorie. Etajul este compus din trei dormitoare – fiecare dispunand de baie proprie, spațiu de depozitare și balcoane. Mansarda similara unui apartament separat, compus din dormitor, baie, bucătărie, o zonă de servit masa precum și o zona ampla de relaxare.

caracteristici:

Suprafata utila: 315MP
Suprafata construita: 400MP
Suprafata curte: 258MP
Front stradal: ML
An constructie:
An renovare:
Nr. camere: 8
Nr. dormitoare: 4
Nr. bai: 5

Nr. bucatarii: 2
Nr. balcoane:
Nr. terase: 3
Etaje: mansarda,p + 1
Compartimentat: decomandat
Locuri parcare: 1
Garaj: Suprateran
Sprafate terase: 45MP

Specificatii:

Stadiu: Finalizat
Structura: caramida
Tip casa: in complex;
Tip curte: individuala
Acoperis: tigla
Curte: pavata , gazon , livada, gratar, gazon

Tamplarie: Lemn
Finisaje: Gresie , Faianta, Parchet, Tapet, tehnologie inteligenta
Bucatarie: Mobilata, Inchisa
Mobilat: Complet
Documente: Cadastru, Intabulare, Certificat Energetic, Certificat Fiscal

Video:


Tur virtual:


Harta:
reprezentant:
SANTA MARIA BAY

Fincogero SPA
contacteaza

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.