FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Santa Maria Bay Residence Constanta

contacteaza Vezi telefon

Santa Maria Bay Residence Constanta

DE VANZARE
849.000EUR +TVA

Santa Maria Bay Residence Constanta

nr identificare: 17949

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 9
suprafata: 313 MP (utili)

localizare:

oras: Constanța, Constanța
cartier: Faleza Nord
Vezi harta
reprezentant:
SANTA MARIA BAY

Despre proprietate

Preturile acestor tipuri de vile incep de la 849000 euro + TVA, iar suprafata lotului de teren se incadreaza intre 450 si 750 mp.
Vilele tip A sunt compartimentate astfel: un parter spatios cu un living si un dinning de proportii, bucataria, baia pentru oaspeti, spalatoria si birou. Este varianta mai generoasa a vilelor din cartierul Santa Maria Bay, intrucat etajul este alcatuit din 3 dormitoare, insa care includ bai si terase proprii. Aceleasi avantaje sunt asigurate in ceea ce priveste zona de mansarda care este configurata ca un apartament intreg compus din living deschis cu zona de servit masa, bucatarie, dormitor si baie. Accesul se face atat pe scarile interioare cat si cu ascensorul. Vilele se predau complet finisate , exceptie facand mobilierul. Toate elementele de finisari interioare se fac in acord cu preferintele beneficiarului. Definite de finisaje de lux, vilele includ instalatii electrice si de climatizare profesionale cu centrale pe gaz, unitati de aer conditionat de tip multusplit si aparate, boiler, sisteme de securitate cu sisteme de video-interfonie , senzori de miscare,iluminat de urgenta, dispun de conexiune la retele wireless si de automatizare individuala,rezervor de apa propiu, predispozitii pentru panouri solare, Scopul proiectului a fost unul foarte precis - de a asigura generatiilor viitoare standarde de lux si confort dintre cele mai inalte, posibilitatea de a adopta un stil de viata deosebit.
Astfel, posibilitatile de relaxare aici sunt nenumarate, accesul la plaja proprie se realizeaza facil. Mai mult decat atat, fiecare vila beneficiaza de terasa exterioara proprie cu gradini amenajate, completate de sisteme de irigatie centralizate si senzori de ploaie.

caracteristici:

Suprafata utila: 313MP
Suprafata construita: 450MP
Suprafata curte: 350MP
Front stradal: 20ML
An constructie: 2019
An renovare:
Nr. camere: 9
Nr. dormitoare: 5
Nr. bai: 5

Nr. bucatarii: 3
Nr. balcoane: 3
Nr. terase: 1
Etaje: mansarda,p + 1
Compartimentat: decomandat
Locuri parcare: 2
Garaj: -
Sprafate terase: 55MP

Specificatii:

Stadiu: Finalizat
Structura: caramida
Tip casa: in complex;
Tip curte: individuala
Acoperis: tigla
Curte: pavata , gazon , livada, gratar, gazon

Tamplarie: Lemn
Finisaje: Gresie , Faianta, Parchet, Tapet, tehnologie inteligenta
Bucatarie: Mobilata, Nemobilata, Inchisa , Deschisa
Mobilat: Nemobilat
Documente: Cadastru, Intabulare, Certificat Energetic, Certificat Fiscal

Video:


Harta:
reprezentant:
SANTA MARIA BAY

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.